A 15070 az utolsó kötés, venni annyiért tudsz, amennyit az Eladás ára mutat, mert annyiért adnak el neked. Az, hogy mennyit tudsz venni, változhat, emlékeim szerint a TL112 ki volt már fogyva a bank kínálatából, de lehet lesznek amúgy eladók.
Sziasztok! Jól értelmezem a TL112 certit a tekintetben hogy 15.070 Ft-ért tudok venni max 200 db-ot? Mivel nincs több eladó mennyiség? A 14.978 Ft, mint vétel ár azt jelenti hogy azon az áron volt utoljára kötés?
Így az usa infla ismeretében kíváncsi vagyok képes-e 45 felett zárni. 5 perce mikor ránéztem pont volt egy pillanatnyi leszúrás 44800-ig. Enélkül az infla adat nélkül sztem záróban lerakták volna francba. Még így is lerakhatják.
A bankok közül a Raiffeisen szépen megy, lassan +4%. igaz egész nap szépen ment fölfelé, míg a többi bank (OTP, commerzbank, Erste, Unicredit, DBK) nem.
Hidd el,h a nagyok tudták. Már reggel látszódott,h csak a DAX szenved, vagyis inkább oldalazgat, tartották. Pedig 2 nap alatt olaj +10-12%, DAX mégis kitartott.... hát ez miatt.
Maradjunk annyiban, hogy DAX csökkenő aljakkal várta az inflációs adatok Dow is esett 500-at, és kezdett talpra állni. NQ meg eleve longos volt, és így jött az adat. Mintha tudták volna előre,hogy jó adat jön. NQ bármi áron csapatta a longot, és pattant ~1%-ot az adatra...
Köszönöm a válaszod! Egyáltalán nem tanácsadásnak veszem, csak véleménynek. Most BUXTL 71 és 72 van. Gondolkodtam, hogy 71 ből mennék 73 ba, de én most még a 73 ast is rizikósnak érzem, ezért azon gondolkodtam csak a 71 felét adnám el és úgy mennék 73 ba. Van plusz KP-m is ami egyelőre nincs sehova téve, ott meg OTPnél várok egy jó beszállót, lehet, hogy most van, de inkább még várok kicsit. Olvastam, hogy miket írtatok a BUX2612 határidősről és én nem szeretnék így hitelre kereskedni, még.... tanulnom kell még hozzá. :)
OTP részvényesek ide!