Igen most én is gondolkozom, hogy csinálok egy certi tbszt-t az erstenel. Mert igen ebben igazatok van cerire jobb , a kh nál vért kell izzadni a mobil appon hogy kidobja a cerit ... ZB: Az unicredit igen tényleg jó a számla vezetésre k...jó az appjuk jobban szeretem mind a kh-t vagy mr Georget. Atom stabil, tényleg perfekt de abban tökéletesen igazad van, a kereskedésre tök alkalmatlan az árak miatt kb alap concord árak :(
Az Unicredit egy nagyon jó, biztonságos, de az átlagembernek elég drága bank! Sajnos, a tőzsddei kereskedéshez (finoman szólva) nem a legalkalmasabb a felületük!
nekem is van mindkét helyen számlám, nem rosszabb az erste netbroker progija mint a K&H-s csoda, és pont az erste által kobicsátott certit az ersténél érdemes kereskedni, mert azonnal köthető egy újonnan kijött certi, míg másutt ez nem mindig elérhető. Volt aki itt panaszkodott, hogy mire nála megjelent, már sold out lett a certi, nem tudott újat jegyezni. Illetve régóta van egy akciójuk és a kereskedési díj felét, max 100e Ft-ig következő hónapban visszakapod.
Most k&h vagyok de van számlám az erstenel is de egyenlőre én a certivel elvagyok a khnál. Amig az erste nem tud úrrá lenni az IT-demonain addig maradok itt vagy a ibk.
Elvileg meg kell adni, ugy latszik amikor vettem 2 honapja en nem adtam meg semmit de szerencsem volt meg a rendszer a zarot irja br automatan az meg kedvezobb lehetett.. Utananeztem: uni credit csak limitaras megbizas van.. Most viszont ami van bent nem adok meg uj megbizast mar, kivarom akkor a 50-52k t ha ilyen butus voltam, ami most epp kedvezett..
48019 - 46970 + spread = 1080 -1100 Ft körül vehető. vs. ha mégis KO 48019-47269 = 750 Ft MAX maradvány marad, MAX! 1080-1100 vételt, 750-es KO-t feltételezve: ~ 30%-os tőkeveszteség várja a bátor pilótákat, ha 47269-ig elballag. Innen már csak egy köpés.
Ne menj az Erstéhez a legszemetebb. Nekem több letétet számoltak fel mint amennyit kellett volna és ha nem zárok likvidálnak..... volt a záró utáni elszámoló korrekt volt de a reggeli nem volt az sokkal több, ez akkor lehet ha keller többet kér de nem ... befényképeztem és az Erste azt mondta igen hiba volt de nem tudják miért és nem lett belőle károm szerintük mert vissza tudom venni olcsóbban...... de többször volt probléma a fedezettel hogy nem a valóst mutatta szar a szoftverük egy forintot sem akarnak befektetni.....Equilort nézegettem ott lehet hatit kötni...
OTP részvényesek ide!