Igen, ezt az akciót veszem igénybe. Szerencsére eddig még mindig meghosszabbították. Nem igazán időzítek én semmit 100e Ft-nál. Veszek rajta certit, ahogy írtam.
Mindenkepp tervezek venni ! Tegnap rvbol higitottam certit. (Hozzatennem ha igy gondolkozunk mi akkor mar kezd fomo lenni :D az ugye majd jelent egy ket hortelen nagyforgalmu napon nagy emelkedest)
Na jó, de a Magyarorszagon termelő cégek termelési volument tekintve mind kicsik, kivéve a TDE (vagy HHE). A te sejtetésedből pedig úgy tűnt, hogy sokat termeltek. Na mindegy, ha titok, nem forszírozom, csak érdekes infó volt.
Üdv. Maldiv nem tudom mirol beszel. Lehet, hogy nem ugy indult be ahogy vartam kicsit tovabb tartott de vegeredmenyben pont ugy teszi a dolgat ahogy elmondtam... résel fel... És ide is betettem meg a fordulo elott és alatt hogy hol es hogyan varom fordulni ami tokeletesen zonabol fordult... YouTube is fent van... Egyeb irant, szamitottam ra higy el fog indulni es egy eve raktam be hogy a 100 ezres pályán mozog meg nen valtotott semmi... Kifejtettem miert fog rallizni a bank szektor. Itt is és youtubeon hoszabban is hogyan es miert..... A HUF nagyon kritikus... amig erosodik OTP ralli.. Holnap lehet picit korrekciozik de nem kel beszarni... itt mar 5 10 %-os libikoka tok normalisnezert fontos lent venni es kapaszkodni a banán zonában mert ha le esel a fárol nincs vissza ut... Hetvegen lesz elemzes YouTube on... fel elevenitem mit mondtam egy éve és mutatok érdekes elemzést amin el lehet gondolkodni... 5 hullamot szamolok a buxba... 3asba van... korai fosni meg de aze nem árt. .. mertninnen mar csak fuggolegessen fog esni ha elindul... most a batraké a terep ki meri tovabb tartani.... mert 50 60 70 k most rovid tavon benbe van Hetvegen jovok videoval.
"Az Erste visszaad 100e Ft-ot minden hónapban a certi kereskedés árából ..." Mivel egy kívülállónak (v. outsidernek :) ) így első olvasatra nem árt kibontani: Gondolom az ERSTE mostani akcióját veszed igénybe, ami jún.30-ig tart, és te az ERSTE-s certifikátok és warrantok kereskedése utáni tranzakciós díjak 50%-os visszatérítésére gondolsz, aminek maximális mértéke 100 000 Ft. Azt kérdezném, hogy azért ugye valamennyire (még ha esetleg minimálisan is) időzíted a vételt ilyenkor?
Kedves Ktamask OTP stratégiai befektetőtárs, Őszintén, megérte otit venned 2023 szeptemberben a Varga beszédkor? Ugye nem remegett meg azóta a kezed? Vagy már zártad a pozit?
OTP részvényesek ide!