Tegnap írtam 39500 vagy 41200 ... hát utóbbit érte el...így ma a hírekre is reagálva, 42000 ha meg beindul egy komolyabb sc. akkor mehet akár 43000 fölé is....én hati longokban várom a mai nyitót, s ha úgy érzem még bővítek és kitartom ha kell záróig,mert kinézhet egy heti szép maxos záró , ha nem jön van valami hirtelen negatív hír ...
Iran kozbe jelezte senki sem bolintott ra reszukrol semmire. Trump vergodik csak es kozbe rangatja a piacokat kedve szerint. Mar reg szarni kene a bejelenteseire es csak annak hinni ami mar megtortent.
Csak én tartom furcsának ezt a színjátékot? Szerintem béke 87. Alkalommal. Miért nem támad a kretén? Le fogom bombázni őket. Este meg azt mondta: csak viccelt... Kőkeményen játszik mások tőzsdei pénzével. Furcsálom .
Na ja azt J.D nem megy mert..... várjuk ki a végét. Majd ha aláírták, Hormuzon úkra usznak a hajók és Putyin sem kavar bele .... ezt már annyiszor hallotuk pro meg kontra basszameg, hogy ha csak annyi 100 dollárosom lenne Elon Musk lennék a Marson.
Donald Trump amerikai elnök a Reuters szerint bejelentette, hogy J. D. Vance alelnök képviseli majd az Egyesült Államokat a hétvégén, Európában esedékes amerikai–iráni megállapodás ünnepélyes aláírásán. Hoppá!!
Mondjuk Trumpi a szakértők szerint magának az iráni gazdaság omlására játszik százezrek veszítik el az állásukat az országban millió csúsznak le a szegénységi szint alá, úgy gondolja az idő neki dolgozik, nem beszélve amcsi hülyére keresi magát az olaj és gáz üzleten
OTP részvényesek ide!