közben- > A bank az alapvető tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási egyedi engedély alapján elkezdte venni saját részvényeit.
Az OTP összesen 212.079 darab saját részvényt vett 40.696 forintos átlagáron május 21. és 29. között.
Még további 51,4...A bank az alapvető tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási egyedi engedély alapján elkezdte venni saját részvényeit.
Az OTP összesen 212.079 darab saját részvényt vett 40.696 forintos átlagáron május 21. és 29. között.
Még további 51,4 milliárd forint áll rendelkezésre az 60 milliárd forintos keretösszegű programból. -> https://www.erstemarket.hu/tartalom/237090/sajat-reszvenyt-vesz-az-otp-20260601
Rendkívüli tájékoztatás Saját részvény tranzakció Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy – a Magyar Nemzeti Banktól kapott elsődleges alapvető tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási egyedi engedély alapján – 2026. május 29-én a Budapesti Értéktőzsdén 42.408 darab OTP törzsrészvényt vásárolt 41.492 forint/darab átlagáron az OTP Bank, mint befektetési szolgáltató igénybevételével. A tranzakció nyomán az OTP Csoport tulajdonában lévő saját részvények állománya 13.624.487 darabra változott. A saját részvény állomány 4,87%. Budapest, 2026. június 1. OTP Bank Nyrt.
https://kephost.net/p/MjQyNDQ4MQ.png Myrath ékjéből kitört, a gyertyák hasonlóak, van ez a piros karikás 3 zöld képződmény. De lentebb jött a vételi erő. Spekulánsok lehet,h visszatartják az emelkedést, emiatt nem engedik kilőni. Próbálnak betárazni az olcsó rv-ból, amíg az árfolyam engedi, tehát egy ilyen "mutyizós" visszatartás. Én ismét lerajzoltam a csökkenő csatornámat, most kék színnel. mai nappal az emelkedő aljak még szinkronban (vékony piros vonal) az ábrán látható az emelkedő tetők vonala vastag zölddel, amit említettem. valahol 42300-42600 lehet a teteje, legalább ezt "illene" megpöckölnie. az 1-es szakasz után a 3-as jóval hosszabb, ami lehet akár elliot, és akkor még hiányzik az 5-ös. 6000mrd-os hozott el Petya, minek nem tud örülni az OTP?
Alulról telizöld gyertyák, tehát ahogy kinyit, nincs visszaesés, csak vétel, és nap végén kicsit visszahúzzák. 42700 felett várnék kilövést. ha összehúzod az előző napok emelkedő tetőit, azt a sávot kell átütni, az emelkedő tetőt. ~ez valahol 42700 felett, körül lenne.
Túl sok értelme nem volt. Osztogatták a 10 hónapos ingyen hiteleket. Kicsivel általában drágább volt, mint más bolt. Néha azért ki lehetett fogni nagyobb doglokat akciósan, pl. én ott egy hűtőt vettem, csak mert 10 hónapos 0% THM volt rá, és a többi bolthoz képest azonos áron volt. Legalább a többi bolttól nem szívják el a bevételt.
Most min vagytok meglepodve ? Torgyan meg csinal egy short kort …. Nem irta ala a megallapodast … de remelhetoleg valaki szol neki lassan hogy fonok valami kene …
OTP részvényesek ide!