Számoltam. Nagy Hazudós Marcika azon kijelentése után, hogy drágák a bankok… A bankok 2024 és 2025 éves bevételeik (megismétlem BEVÉTEL) 64-67 %-át fizették be adó formájában (trx, különadó, SZJA) és még az eredmény utáni adó. Tehát minden 3 Ft bevételből kettőt elvittek, hogy azokat pártunk és kormányunk jólétére felhasználhassák.
Trump már legalább 5x elhintette, hoyg béke van. Ha még mindig nem áraztak be. S&P 16%-os emelkedés közepette, NQ 26%-os emelkedés közepette, akkor még jön erre egy 5%? Vagy mire? Vagy amikor az OTP 42900-ról felment 44900-ra. Akkor volt az a hír,h Irán átengedi a hajókat, a fegyverszünet ideje alatt, tartott fél napig se. Tehát nekem ne mondja senki, hogy a Béke még nincs beárazva 86x.
Figyu legyen, akkor mindenki bevásárol 10k val mélyebben, és az elkövetkező két évben alszik majd mind a tej nyugodtan tudva, hogy már aznap 10k nyert amikor megvette a bux-ot.
Igazán a legszebb az lesz amikor Trump mehal, megölik, lemond, lejár a mandátuma aznap a piac beárazza azt az elbaszott hülye idiota negatív hatását és bár ki jön utána nyugodtabb, es kiszámthatóbb lesz. Es azon a napon fog végetéri az a recesszíó anit ő fog okozni pár hónapon belül.
van a taco béke meg van a tényleges. Nyilván a ténylegesről beszélek. Ad 2 ukrán béke akkor fog árazódni amikor putyin aláírja a békeszerződést. Addig nyilatkozatokra nem ad senki..... irán esetében szorítja trumpot az idő, jönnek a választások aztán így is bukó néz ki , de ha a háború így marad, akkor amolyan rendszerváltás féle bukó fog neki jönni. Neki kvázi minél előbb békére van szüksége. Ezzel szemben iránnak a gazdasága haldoklik épp, néha még rúg egyet. Azon vannak ki húzza előbb félre a kormányt.... mindkettő úgy hiszi hogy a másik.... De ha most irán visszadobja a dolgokat szerintem trump elkezdi ismét a hajók kísérését és ahogy az elemzők is írták ez gyengíti iránt. Szóval irán máshonnan is szórítja a gatya..... gyakorlatilag rá lesz keényszerítve egy kevésbé kedvező békére. Kérdés mennyire tetszik neki majd. Trump visszadob mindent ami neki nem tetszik legalábbis ez így van. (közben a fia belsős kereskedést folytat)
Szóval nincs orbán ezért nem megy az otp. Javíts ki ha tévedek, de pont az orbán kormány húzta le az otpt ezer extra adóval nemde? Vagy az otp profitjának 20% jön magyarországról. Kvázi lényegtelen hogy mi történik lassan itt a bank szempontjából nézve (már azon kívül hogy ne kapjon még több adót) Illetve mi váltaná ki a több tízezer forintos esést a buxon? Közelegnek az iráni béketárgyalások (még a háború elején se esett ennyit a bux....) közeleg a jelentés, közeleg az osztalék szezon .... a legangyobb cég a buxon elkezdi az srvt , bejelenthet akvizíciót ..... és azt mondod több 10 ezer pontos esés fog jönni? Mondjuk hótmindegy nekem a bux, nem bux certifikátot tartok, de ahhoz hogy a bux ennyit essen akkor az otpben is masszív esésnek kéne lennie. Kíváncsi lennék melyik okos elemezte ezt ki neked? (csak mert mondom a charton nem volt rajta hogy februárban mondjuk megtámadja trump iránt, mint az se hogy ha békét köt)
Hát én megint vettem ebből is. Egy hónap múlva ha emelkedik megint veszek. Egy hónap múlva ha csökken megint veszek. Így azán tovább alakul az átlagom. Nem egy Einsteini stratégia de 2022 óta bejött. Sok szerencsét mindenkinek !
Az ukrán békét szerintem már legalább 10x beárazták, ezért nem érdekel senkit, hogy éppen merre mennek a rakéták, hogy Lengyelországba csapódnak be, vagy Romániába. Senkit nem érdekel. Ugyanígy. Ha esik az olaj, ezért van boldogság. Ha emelkedik az olajár, akkor azért van boldogság, mert Trump úgyis mond valamit, amiből újra beesik, tehát CSAK boldogság lehet, vagyis beárazták már ezt is 86x. Szerintem a tőzsdések már a tényeket várják, a valós békekötést, nem a Trump ovális szobás égbemenő jóslatait, szerintem béke-vége, szerintem mindent is szétlőttünk. Aztán lövik sorba az arra tévedő hajókat az irániak. Vagy ha béke lesz, már éppen ezért lesz esés, mert nem lesz minek örülni. Buy the News..Sell the... ismered.
nekem ez a mai nap ilyen kivárás.... várjuk irán meg trump reakcióját a békeajánlatra.... egyikse akar abban engedni amiben a másik szeretné :D Ha így lesz a reakció lesz az érdekes trumptól, bombáz vagy blokádol és folytatja a hajókísérést. Irán jelenleg mindennemű támadást tagad , ez nyilván annak a jele, hogy nyugi kéne nekik is. Abszolút trendvonal mentén araszolunk fel. Gyűjtögethetnek is akár a nagyok, aztán ha béke lenne kilövés. Kicsit hasonlít a márciusi chartra. Ahol szarakodás volt majd kilőtt az árfolyam.
OTP részvényesek ide!