Ahol megnyitottad, és elkezdett esni, ideálisan ott meg is kellett volna állítani a pozidat, STOP 0-ban, vagy szerencsével jársz, vagy nem. Macus kérdezte tegnap: emelkedik az olaj, de mitől ha béke? Brent 99.8-nál állt meg, azóta 98.2, látod most esik, és boldogság van DAX szigetén, tegnap meg a kutyát se érdekelte, hogy emelkedik. Megkapták az olaj elleni vakcinát, már csak az esést figyelik, akkor long, ha emelkedik: tartás.
én vettem ma is tegnap is kicsit, visszaépítettem a pakkom, most több RV van egyelőre aztán meglátom .... RV az tartásra vettem 50k fölött gondolkoznék el hogy eladom.... certit még bővíteném, csak okosan.
tegnapi hír, a kínai gazdaság nem hogy nem esett vissza, de a várakozást felülmúlta. Kína készült egy ilyen válságra, bődületes olajkészletet halmoztak fel, kinevetik a világot. USA-ban jó munkanélküliségi adatok jöttek, a vártnál kevesebb munkanélküli lett. Szintén USA-ban a vártnál kevésbé emelkedett az infláció, mint az várták. Ha ezeket összegzed magadban, akkor ez az iráni balhé, egy újabb olyan pánik, ami jó beszállót biztosított a kiváróknak, OTP 40000-41000: EXIT, 35 körül stabilizálódott, valaki megköszönte a 10-12%-os profitot, amit zsebrevágott, és jön még az osztalék is. Attól még, hogy MA esünk, lehet, hogy holnap +2000-3000, mert funda és jó hírek. A többség nem lefele várja, ez csak az én ömlengésem, a napi szintű szófosásom, hogy a napi szintű dolgokat elemzem, azoknak, akik aznap keresik az irányt. A többség leírta: 2-3 éve tartják, minden egyes ilyen válságon csak nevetnek. 25-27-30-35-41-46k, jól látható, hogy aki néha -néha kiszállt, és elfelejtett visszaszállni, az bődületes nyerőről mondott le.
Legalább annyira nem tudom előre, hogy mi várható, mint ti.A fő kitörési pontokat figyelem, legalább 1-2t visszanéz, visszatesztel, szimpla tőzsdei mozgás. https://kephost.net/p/MjM2ODg4OQ.png berajzoltam ezeket a pontokat: 43100/42700/42100. Én bátor pilóta lennék, bármi áron kitartanék a 43900 stop mellett, max visszarúg, és elér. De bíznék benne, hogy ezt a 42100-at visszanyalja, legalább megközelíti. Alapvetően a te pozid a te döntésed. Én a 44750 short megnyitása után is rögtön 45000 stopot ajánlottam, 2x is, és amint jó a pozi, STOP lentebb, bebiztosítva a nyerő. (mondom ezt úgy,h én meg becumiztam az NQ-val , és toltam egy -50%-ot, mert nem stoppoltam)
egyébként továbbra is mondom és eddig is nekem volt igazam, hogy nem lesz itt béke mert a nukleáris dolgot nem hozták szóba de mikor már odakerült a kérdés a békét beárazta a piac majd jött a válasz, irántó, trump nemnormális, békét akar bombáz minket, de amúgy meg nem adjuk a nukleáris anyagot. Szóval ez az áthajózgatás 1-2 tanker egy nagy nulla. tegnap meg irán már a vöröstengerről nyilatkozott hogy zarja be. Én is magas otp-t várok még, de azért a világ gazdasági helyzet szerintem nem a leg fényesebb.
sajnos nehezen értem. 43700-ról sortolom. csak mikor leszúrt 43000-ig akkor pont átkattintottam mondom vajon mit irtok...de gondolom napon belül csak van rsi ami már jó magas lehet itt ekkora menetelés után. bízom a lefordulásban. újra.
1h tetőket kövesd, ha felszúr, vége. Mindig tarts egy kis ráhagyást, különben elérhet, de az irány : big picture lefele. https://kephost.net/p/MjM2ODc5Ng.png Ezzel a piros vonallal nem maxolható ki a pozi, mert lehet,h esik 1000-et, és visszajön 900at (mint most 43100-43650? de még mindig 43900 alatt van, és buktál 800 pontot. Vagy hagyod a stopot 43900-on ,és rábízod a sorsra, vagy letpzed, 43100/42100. Amelyik előbb Touchdown: az nyer.
OTP részvényesek ide!