mit vársz a mai közgyülire? akvizíció szerinted lesz? srv az ugye már van, csak bejelentik meg max mikor ekzdik. Illetve nem tudod körülbelül mrp vásárlások mikor kezdenek ? Hamarosan szerintem
Pár napja volt hogy 60 milliárdért vehetnek az év végig saját részvényt de az nem sok főleg ha apránként van elosztva láttad tegnap előtt volt záróban egy 10 milliárdos kötés és utána 2 percig még volt apránként 2 millirádért,tehát elosztva semmi...
Elméletileg ma Otp nek emelkednie kell mert ma van a közgyülés délelőtt és ott nem szoktak maguk ellen beszélni de a fundák jók a profit jó .....kiderül hamarosan én arra tippelek hogy ma 1000ft fel Otp.. persze ez majd kiderül.....
https://www.investing.com/commodities/brent-oil Te hiszel a TA-ban, talán reggel írtam, akár fordulhatna is, a tegnapi nap egy inverted hammer. A blokád nem egyenlő az olajár csökkenésével, nincs forgalom, nincs olajforgalom. Vagyis szépen lassan ismét elindulnak észak fele Az elmúlt 2 hét sávtetőjén van (naposon) Ez ellentéte annak, amit az előbb írtam, bármi lehet.
Tőzsdék esnek? Nem. Tehát mitől emelkedhet? A nagy esés előtt ki kell szórni a longot, amilyen magasan csak lehet. Short zárások + long pumpa, amilyen magasra csak lehet. Kicsit oldalazni, úgy tenni, mintha tovább akarna menni, és amikor átfordult a bili, longból shortba: Akkor a magaslesről lehet önteni a longokat, tele a short puttonnyal. Mutyi.
...az azért megvan, hogy ezekből az alapítványi összegekből működnek az egyetemek és NEM állami költségvetésből ?! ...tehát ha nem kapnak osztalékot, akkor nem működik az alapítványi egyetem se ?! ha visszateszik a költségvetésbe ezeket akkor pedig kb. az osztalék értékével megterhelik ?! tehát ez olyan "lopás", mint a Q1-es költségvetési hiány.....
Nem politikusok, de ennyi erővel egy OTP tulajt is mondhat olyannak, hogy na ő nem kaphat osztalékot kis sanyi bá, és akkor mi van? -4, -5%? GAP hatás, úgy leszambázunk 44k-ról 41k-re, mint a huzat. Egyesek örülnek majd, mások kevésbé. TőzsdeMan kolléga ha belevett 44k-nál, majd veri a fejét a falba. 41-46k MP-nek szólt és + a pozitív kilátásnak, és alapból IS emelkedtek a tőzsdék, globálisan, MP csak rátett egy lapáttal. Ezt a lapátot most visszaadja, visszacsorog. Ahogy Macus írja: nincs itt semmi látnivaló. 11000-et ment, esik 2000-et? 3000-at? Kit érdekel, ment akkor is 8-9k-t. Majd megáll. Funda.
Vissza kellene térni az otp részvény elemzéséhez jövőbeli kilátásai hoz mert most mindenki politikai elemző akar lenni vagy legalábbis szeretne jövőben látni szerintem még most felesleges elemezni a leendő kormányt még ők sem tudják hogy áll a költségvetés és hogy a fidesz mit hagyott a kasszában így nem sok értelme van
OTP részvényesek ide!