Tegnap én is eladtam a 108-at. Most kellett volna visszavenni, ha lett volna árjegyző. Sztem visszamegyünk 36k fölé, ha lezárultak az eladások. (36.300-400)
Kint már felfelé kereskednek, én úgy látom. Itt sem akarunk nagyon 35800 alá menni, bár volt egy ijesztgetős 24k pakk, ami 35640-ig lépegetett a könyvben lefelé, de aztán kiugrott belőle. Talán az erste volt.
OTP 1h https://kephost.net/p/MjM0NjMwNg.png csökkenő aljakról patt-patt. ebből a piros-fekete ékből tört ki. Kitörés visszateszt. Megígértem, hogy nem írok ilyesmit, De DAX reggel óta: 23800>23960, mi a francnak örül, ha nem megint kamu az egész "háború" duma? És Irán ma délben leteszi a fegyvert? Maldiv kolléga miatt: most nem támogatom a 35k vételt, még akkor sem, ha eddig támogattam. "Azt csináltok, amit akartok"? rátok van bízva. :D
Viszont láttuk, hogy tegnap fogyott 46k legalább. OTP mai forgalom mé csak 60k (amikor írni kezdtem, csak 50k) Szóval valami még nem kerek. még adnia kell az erstének, certi árjegyzők vélhetően ezért nincsenek jelen.
Tegnap pont erről polemizáltunk barátommal, hogy dobni kell a pakkot, mert 1, hosszú, nagyon hosszú hétvége jön 2, Trump bármikor képes bármekkora baromságot, illetve annak az ellentetjét is lenyilatkozni... és ezt akár egy megszólalásán belül Ez a két tényező olyan veszélyes elegyet alkot, ami már annyira kockázatos, hogy inkább dobás... mérlegelve persze azt is, hogy akár "jókat" is mondhat Trump... Tényleg megdöbbentő, hogy ekkora gyökerek vezethetnek országokat...
Kérdezte tegnap a kolléga, hogy működik a certifikát. Hát most láthatja. Tegnap 1700-2000 Ft körül volt vehető, legolcsóbban, ma MAX 1000 Ft maradt belőle, ha 36060 körül sikerült likvidálnia az Erste-nek: R.I.P. élt 1 napot a certifikát. 2000 ről 1000 Ft: -50% tőkeveszteség. 1700-ről 1000 Ft: -40% tőkeveszteség.
OTP részvényesek ide!