Donald Trump amerikai elnök a New York Postnak adott telefoninterjújában
kijelentette, hogy az Irán elleni háború hamarosan véget érhet.
Hozzátette, hogy az Egyesült Államoknak nem kell közreműködnie a
Hormuzi-szoros újranyitásában. Az elnök szerint a közel-keleti ország
támadó katonai képességeit gyakorlatilag megsemmisítették, és a
rezsimváltás is megvalósult - írta meg a New York Post. A Bloomberg értesülési szerint Irán szintén hajlandó véget vetni a háborúnak, amennyiben elegendő biztonsági garanciát kap.
Hát a nyitással nem szokott gond lenni, csak a napi 600-1000ft lecsorgással. Sztem távol maradnak a BÉT - től a befektetők. Ma is az EU sor végén kullogtunk. Sztem a választás kimenetelét várják. (meg persze bóvli kategóriás piac lettünk ) Meg hát háború is van... De bízzunk egy újabb zöld gyertyában.
"Vegyetek olajat tőlünk, ha kell" "Vagy menjetek és hozzatok magatoknak" Szép hozzáállás. A világ olajellátásával nem volt semmi probléma, ő avatkozott bele a szép világba, ami januárban még tökéletes volt. Nem bírt magával, rá is b...asztikulált. Mikor jön olyan USA inflációs adat, amire letérdel a fél világ? Mikor?
Nekem a Baha App van a telómon és az asztali gépen is. Azon mindent látok. Minden piac, ETF, árupiac, crypto, deviza, hírek egy helyen. Magyar nyelvű, a híreket mindenhonnan becsatolja. Grafikonokat tudsz csinálni. Itt látod a Brentet is árupiac részen, 15p késleltetéssel. Tudsz riasztásokat beállítási stb... A Google play storeban megtalálod. Baha stock... Ingyenes. Egy regisztráció kell hozzá. Átállítod Európa, Magyarország és látod a BÉT-et is.
OTP részvényesek ide!