Igy hogy kozben emelkedik az olaj igy azert mas… mire emelkedik megint? Mar 3.8% nal tart ….. esni legalabb kevesebbet esunk ha esnenk. De inkabb emelkednie kene aztan meglatjuk
33k-hoz tettem az 5-öst, de csak azért, mert itt írta valaki,h 33k is benne van. -2000, simán benne van, 35-33: 2000 de valójában lehet egy 34300 dupla alj is. Viszont a 35k, évnyitó, lélektani szint. Minden attól függ, hogy nyitunk ma
Nem kell feltetlen ehhez jo hir. Tegnap se volt rossz hir megis lekotottek ergo uresen hagytak a konyvet . Ha nem jonnek ujabb eladok akkor a konyv ures vagy majdnem ures . Es jelenleg az indik zoldek ! Tegnap is zoldben zartak ! Abszolut rulett alapon 600 as nyitast se tartok elkepzelhetetlennek.
Amiben te nem hiszel, én abban hiszek:D Tegnap írtam, olaj shortom van, hozott is szépen a konyhára. NQ-t pedig 2-3-4x leöntöttem a csúcson, összejött ott is egy 3% extra lóvé. Az olaj relatíve sokat esett, hol maradt az OTP rallyja? Elvitte a cica. Általában egy nagyobb pirosat zöld követ, ha ez az olajban + (márpedig brent 100-103 +3%), ha tegnap nem tudott felmutatni semmit az OTP, akkor ma miért tudna? Ha elliotozod az OTP-t, 38800 (1) 40400-41000 (2) 35000 (3) 38800 (4) 5-ös pedig 35k alá, bőven.
Tévedhetsz is.Tegnap jött valami nvidia-s hír, pattant egy nagyot, de azonnal leszivták a +t.Vagyis kiszállóztak, és a lendület ereje...Az ilyen "leszívásokból" látható,h kőkemény kiszállózás van valójában, 1 bizonyos szint fölé nem engedik a nagy rv-ket, amint elérik, öntés. https://www.investing.com/equities/nvidia-corp 184.8 fölé kellett volna zárnia, TA szinten, hogy ebből long legyen. De látod azt a nagy kanócos utolsó 1h-s gyertyát? mellette ott van 2db piros, 1 pici ,1 nagyobb átfogós, napi mines zárással, amiből tegnap pattant, és csinált egy dojit. Az elemzők 250 fölé várják, én 170 alá. Ha 170 alá jön, akkor az NQ berosál.
OTP részvényesek ide!