Tegnap meg feltetel nelkuli megadast, es altala valasztott uj vezetot akart trump irantol, plusz az atomprogram leallitasat mar regota. Ezekbol egyik sem teljesult, most meg azt mondja amerika elerte amit akart? Fura.
Mindenki megjósolt mindent? Mindenki shortolt mindent? Mindenki megcsinált mindent? Eladott, vett, kiugrott, beszállt? Csigalom nyugavér. Álljon minden vissza a helyére!🙄😏😂
Trumpli bejelentette, h vége a haborúnak, USA mindent elért amit akart. Mindezt csak azért, mert ma kib...tam a long certimet 30% bukóban. Holnap itány 37k
Azert szerintem ez vegyes. En azert max 50% korulre tennem aki kibocsataskor vette es megvarta a kiutest. Volt azert 117 ben es 116 ban is forgalom eseskor megha nem is az utolso nap. . En is csinaltam pl egy kort 116 ban 1200 tol 2100 ig mult heten. Kellett is a lelkemnek mert a tl 108 mostmar szep minuszban van :). . De pl en is irtam anno hogy a tl 117 bol kiraztak 2000 korul. Aki meg olyan alacsony szinteken beszal az tudja hogy dupla vagy semmit jatszik. Az mar maradvany ertek felett par szazzal mar nem adja valoszinuleg.
Számomra nem meglepô, mert eddig bejött nekik a kiülés illetve vagy veszel necces helyzetben ; vagy nem marad . Viszont ami meglepne , ha ennyi lett volna a történet , elnézve Amerikát . Ez az olaj felszabadítás ha működni fog egyenlőre időt nyerni jó.. De még ezek a szintek is károsak , ha hetekig megmaradnak ..Tehát a látszat megvan , de belül repedezik a rendszer ..
OTP részvényesek ide!