Szerintem le kell akarják tenni a tőzsdéket. Friss hír, hogy le fognak állni az iraki olajmezők a kitermeléssel. Ha leáll az olaj, akkor tuti hogy lesz 30k alatt az OTP.
Hosszú idő után vettem otp nem nagy pakk lehet korai volt 36.300.- Irán most azt nyilatkozta akkor lesz vège ha amerika abbhagyja a támadast. Nem kèszpènz ez persze de nagyon ők sem akarnak háborúzni. Trumpnak meg csak nem ment el az esze hogy partra szálljanak iránban. Ha sok amerikai katona halna meg az a Trump elnöki szèkèbe kerülne ezt ő sem akarhatja komolyan
Pánik van a háború miatt. Minden esik, még a hadiipari részvények is esnek hasonló mértékben. Gondolom az emberek mentik a menthetőt, az eddigi nyerőt, vagy akár a félelem miatt realizálják a veszteséget is (hogy minél kevesebb legyen). Azért bízom benne, hogy mihamarabb fordul majd ez az állapot. Mindenesetre kitartást kívánok mindenkinek. Nekem sajnos most a türelem és a kiülés marad(t), + a remény, hogy mihamarabb visszatér az emelkedés
Mondjuk termék kereslet visszaesése miatt bedőlnek cégek, nem tudják fizetni a hiteleket. Ingatlanok értéke csökkenhet. Fogyasztás, hitelezés visszaesik a bizonytalanság miatt. Ez elég?
Árúlja már el vki mi a rákért ütik ennyire a bankszektort??? Mi köze az OTP nek ennek az idióta Trumpinak az agymenéséhez ??? Remélem felfelé is ilyen ütemben fog pattanni !!!
OTP részvényesek ide!