úgy értettem,h esik az NQ pl. nagy nehezen 1800 pontot, majd ennek az 1800 pontnak a felét 1nap alatt simán visszaveszik. Kb. simán. https://www.investing.com/indices/nq-100-chart éjszaka simán bement 24440 alá, senkit nem érdekelt, ma meg kinyit 24600-on. Igazából ott volt a dupla alj jel. Amiért bosszús vagyok, ott álltam 24440-nél 24480nál is. Mind a kétszer rommá öntöttek. Készül az újabb kupola jövőhétre. Szerintem az indexek esése csak bemelegítés volt. Egyszer minden véget ér.
Nem erős amit irok, azért viszik fel amikor nincs likviditás pl éjjel vagy ázsia session alatt mert könnyü fel tolni oda ahol likviditás van a piacon... ezért mondtam neked multkor már éjszaka ne nézd mert totál nem lényeg hova pöckölgetik... london és new york a lényeges ök adják a likviditást london felveszi ney york limit ordereket és forditva... amikor eleget markoltak fel elengedik szabad esésbe az árfolyamot....
Erős, amikor azt írod, hogy "nem tudnak kiszállni", vagyis a nagytőke mindig arra viszi, olyan módon, ami nekik az érdeke. simán felvitték az nq-t is egy dupla csúcsra, "mert csak". ami néha totál nem logikus. Toltak 4 gapet, addig nem volt probléma, nem volt probléma, amíg be nem nyalták mind a 4-et. Néha szemét tud lenni a tőzsde.
Z tipp tegnapi C 40360 vagy doji 40500 telibe. nem váltanám meg a világot. mi értelme lenne nekik felrobbanni 41100 fölé? Hogy másik realizáljanak? Inkább nem csinálnék semmit.
erdekli a piacot csak elosszor a vackokat kezdik el dobalni mint a bitcoin.... btc mindig elobb lefordul mint a piac... indexek relative teljesitmenye is elter a risk miatt.... most a tech vergodik mint 2021 vegen 2022 elejen... a rotácio egy folyamat. plusz btc picsa a teljes stock-hoz kepest nem lehet olyan gyorsan kiszallni belole mint a bitcoinbol...
NQ kinyitott. napi min 24100, napi max 24900 Dow Jones +2%: ATH Érdekes,h a részvénypiacot mennyire nem érdekli a BTC és egyéb fomos esés. S&P 2%-al ATH alatt, visszafogott +1,5%
várd ki a nap végét... eddig csak volume nélkül huzták a futikat nem volt likviditás az usa most nyitott ki lehet beverik a faszba az egészett estére nem lehet tudni...
OTP részvényesek ide!