honnan veszed hogy sokkal lentebb kell várni? Tud úgy hűlni a mutató hogy közben oldalazunk mondjuk egy 2 ezres sávban. Persze hír esetén tud ez egyből földbeállni mint a szög, de egyelőre nincs és nem is fogjuk előre tudni
Értem én, meg eltérő idősíkon is vagyunk. Ha ez pl hetesen tusztességesen bekorrekciózik, akkor viszont nem épphogy 40 alatt kell gondolkodni a beszállón, hanem lejjebb.
mert hetek óta magasan áll az rsi, hetek óta szünet nélkül emelkedik , de nem kell hozzá zseninek lenni hogy belásd , ez szinte lehetetlen. Sőt ha a mostani trendet év végéig rávetíted a chartra 100k fölé mutatna jóval :D Szóval tippeld meg lesz e 100k év végéig :D mert nem hiszem. Szóval nyilván nem tetszik sokaknak a korrekció gondolata, de jönni fog. Kérdés a honnan és meddig.
Macus védelmében azért az észre kell venni, hogy ő nem csak kiáltja a farkast, hanem le is kereskedi. Ez nem ugyanaz, mint partvonalról kiabálni be, hogy "rotty lesz, meglássátok, rotty lesz" és a végén szólni, hogy "na ugye megmondtam!" :)
41640, egy nagyon-nagy mogul bekopogott hozzánk, csak egy a baj, ezek nem fognak innen kimenni veszteséggel, és kb 5-6% nyereség egy- két hónap alatt nekik tökéletesen megfelelő
én egyszerre kisebb pakkot szoktam venni meg adni.... mint most is, a problémám a nagyobb pakkal a diverzifikáció.... hova máshova rakjam? de ha ide rakom a tőkét túl nagy kockázat. Szóval ezen vájúdok mindig. Telekom? most venni amikor ment? Mol? a bizonytalan nis profitra építeni? OTP amikor épp felsősávból felfelé lépettki magas rsivel :D Nem tűnnek jó ötletnek vételre jelen pillanatban. Kivárok, OTP be visszaszállok csak egy jó pillanat kell
Statisztikák szerint ők is, és a "folyton jó beszállóra várók" is a legritkábban verik meg a piacot. Kis tőkével lehet csipegetni, de nem dolgozik a teljes tőke teljes potenciálon, szóval ez becsapós.
Én meg kicsit magasra tettem be az eladást. Elakartam adni az összes öreg TL106-ot. De éppen-éppen nem teljesült, pedig azóta vissza is csorgott, ahogy kibocsájtós napon szokta. Már vehetném vissza a fiatalabbakat. Na mindegy, van ilyen. Nem vagyok szomorú, mert így is rengeteg OTP-m van, de nem tudtam ellenállni. :D
ott kvázi hír volt, infláció követő áremelés ugye. Itt nincs hír, itt fomo van, ebből szokott csatt lenni. Szerintem itt hamarosan 40 ig minimum vagy az alá benézünk. HA ott megáll, én veszek ! Ha megy le akkor kivárok. De referencia pakkot valószínű akkor is veszek
Ez a TS "KO" kivéreztetés meg volt írva. Pont ezt tippeltük itt tegnap zárás előtt. OTP kinyit 9 óra: CSATT. Annyiban tévedtem, én, hogy én visszaesést vártam 40500 környékére, nem pedig további rallyt. tehát ez a 41250 feletti 41890 még engem is meglepett. Gratula a kitartóknak. Legalább ezt a TS KO-t meg kellett volna várni mindenkinek.
OTP részvényesek ide!