Ne felejtsük el, hogy decemberben komoly bevásárlás történt 30 milliárd USD értéken 1. Vásárlásként. Szerintem az eredményt már rég beárazták a nagyok. Össze kéne raknunk inkább, hogy mik a valódi indikátorok és ezeknek milyen hatása lehet majd. Kötvénykibocsátás. Erősödő deviza. Felvásárlási lehetőségek? Én nem vagyok benne olyan biztos. Olyan fura, hogy esnie kellene picit de nem gyorsan, nem hírre. Max egy ezrest vagy 1500-t. 2-3 nap alatt. De olyan nagy a vételi erő, hogy felfelé porszívózzák. Ezzel az a problémám, hogy ha hírre esik majd akkor nehéz elkapni a pillanatot a stoppok kiütésénél. Nehéz figyelni minden külföldi orgánumot. Maci máshol se aktív? Tud róla valaki?
Én is semlegesként tippeltem a mai zárót, kicsi longos fuvallattal. S&P 7000 (a Trump féle április 4800 után) NQ 26200 volt (A Trump féle április 16000 után) DJ 36000, most 49000, így nézve kevésbé lehet boldog, hogy pont ezzel a szerencsétlen DJ vel kiáltott fel: Buy The DJ, jobban vették az S&P és NQ-t, mint az ő "kiszemeltjét":D Nem hiába labilis a csávó.
Én a semleges álláspontot képviselem ebben is:) Megjegyzem már látszik, hogy nem találtam el a tetejét, ahogy 2008-ban sem az alját. Csak 1500-nál szálltam be...
OTP részvényesek ide!