Nem tudom, hogy megy-e még, de úgy gondolom, hogy korrekció nélkül nem. Ezért szeretnék zárni. De lehet, hogy pusztán én gondolom így, viszont jó helyen nyitott pozíciókról beszélünk. A cél ugye a pénzkeresés....no!
Eddig tartottak latvanyosan 5000 en a sikeres kibocsatas miatt. Par tiz millio volt naponta hogy ott maradjon es kedvet csinaljon a 60 milliardos kibocsatasnak. A kibocsatasnak vege mehet az arfolyam le 3000 re ahol volt a jegyzes.
Miért szálltok ki? Én pont most építek pozit. Lejjebb kimaradtam... 34.900; 35.200; 35.600; 36.000 szintek felé robogunk... Minden "esést/visszetesztet" megtart a legelső támasz... Nem megy szerinted még egy 600-800-at fel? az esetleges korrekció előtt? csak kérdezem.
A celarakat mondom , hogy azok egy evre elore szolnak. Mindettol fuggetlenul meglehet amit irsz siman , csak utana zako lesz! De mivel eladni tervezel meg en is ezert nagy gond nem lehet!
bux 1h grafikonon dec.01. és dec. 02. és dec.03. napokon a tüske
( felszúrás: otp 34 720, 34 890, 34 940 ), mint az árbóc a vitorla
felhúzását, az otp árfolyam további emelkedését teszi lehetővé...
A heten valamelyik nap kene egy nagyobb zold gyertya, 600 on zartunk igazabol ezt konak ertekelem holnap jo lenne minimum 700 folott zarni de jo esetben 800 folott
OTP részvényesek ide!