S Nézzünk is egy nagymártonos szavazást a mai napi záróra! :) (Bocsánat minden jó és igaz érzésű Fórumtárstól de képtelen voltan nagy betűvel írni a nevét) :D 32 200 on zárunk vagy felette: fel 32 200 alatt zárunk:le
Az OTP-re ez eredményben milyen hatással lesz, 400Ft körüli jelentősége van, tehát a célárakat 400-al lehet csökkenteni? Akvizícióra készülnek az biztos ez jelentheti a kitörés alapját!
Tamás én nyomtam neked egy pluszt. :) (Amúgy minden alkalommal ha olvaslak pluszt nyomok, mert értékes munkáid vannak s én is elvakult longosnak tűnök (gondolom a szavazások miatt főleg...de inkább csak kíváncsiság vezérel mi a szentimentünk) de nekem kifejezetten hasznos a negatív scenario felvázolása is hiszen Riskmanagementisnice! :))) Én nem léleksimiből jövök ide hanem Titeket olvasni s mindenféle nézőpontért is. :))) Okos értelmes Srácok vagytok én meg mazsola! Minden poz és neg scenariot megfontolok, s a döntést a befektetéseimről én hozom meg annak teljes felelősségtudatával. :)))
Reagálok, bár tudom, hogy nem kéne, mivel a kommentedből süt a felhergelt prolikra jellemző mélysötétség, azért a devizahiteles - mérhetetlenül unalmas - megjegyzéseid kapcsán pár tény (de véletlenül sem szeretném, ha összezavarna): 1. a devizahitelezésen nem keletkezett extra profitja a bankoknak (az extrát itt úgy értem, hogy forint hitelekre is a referenciahozam + kamatfelár az alkalmazott metódus és a kamatfelár, a kamatfelárnál pedig ugyanolyan kamatokat alkalmaztak a bankok, mintha HUF-ban hiteleztek volna) 2. az MNB-nek a forintosításkor közel 140 mrd HUF nyeresége keletkezett (tudom, bagatell összeg a Matolcsy-féle Nagy Pénzrabláshoz képest, de ez ~10 éve volt). Ennek oka: az MNB a devizatartalékból biztosította a bankoknak az átváltáshoz szükséges devizát, és az átváltási árfolyam magasabb volt, mint a korábbi beszerzési árfolyam. Nem tudok róla, hogy ezt az MNB befizette volna a kötlségvetésbe és ebből kártalanítottak volna bárkit is. Szóval felejtsük már ezt a mesét a gonosz, 1.000 mrd-os bankokról, meg a megmentő kormányról, szerintem. Összességében sajnállak téged, mert vélhetően egy Stockholm-szindrómában szenvedő, fogvatartott (igen, sötétben, a pincében és gombával etetett) szerencsétlen vagy, akinek nincs reménye, sem kiútja... Na, meg persze magunkat (értelmesen és kritikusan gondolkodókat) is, hogy a hozzád hasonló megvezetett, szerény képességű emberekkel kell egy társadalomban élnünk. Ez ügyben meg nekünk nincs reményünk, úgy érzem...
OTP részvényesek ide!