Én nem vagyok ilyen optimista a háborút illetően. Tök mindegy mit akar a "nép", ha a vezetők döntenek. Nem látom lehetőségként, hogy kimennek 100 ezrek tüntetni a háború ellen Oroszországban. Anélkül pedig max. egy befulladt konfliktus lesz az egészből megmerevedett frontvonalakkal, évtizedekre nyúló szankciókkal.
Valóban messze van még. Szerintem elhúzódóbb lesz ez a korrekció, nagyon felhúzták tavaly november óta. Ha nem lesz világgazdasági krízis vagy 3. VH - akkor csak az OTP teljesítménye fogja megszabni az árat. Az pedig jó. De akármi lesz a jövő évi választás eredménye, egyik eset sem jó az OTP-nek a profit szempontjából.
hamarosan véget fog érni ez a háború, ruszkik is kezdik unni, főleg, ha az ukránok kezdik megszórni a hátországot ott is, az már nem fog tetszeni sokaknak
28590,valkiknek elfogyott a türelme, vagy csak nagyon kell a pénz, inkább egy kamikaze shortosra gyanakszom, most vagy soha alapon megmutatják ki az úr itt, gondolom kölcsönkértek egy kisebb adaggal megint
A 200 napos MA-ig még sok van lefelé. Ha kormányváltás lesz, nem biztos, hogy az OTP kihozhatja Oroszországból a profitot, ami 8-9%-a az egész profitnak, ha jól tudom. Ez nincs beárazva. Ha marad a kormány, akkor maradnak a különadók. Mindkettő lefelé mutató kockázat.
Hát igen a Ta nem meghatározó. Aug 19 volt a Bux index csúcsa azóta esés van kisebb megszakitásokkal, de pl 4IG kormáynközeli és az csak emlkedik, na meg a Cseh és Lengyel tőzsde is esik azóta vettek a jóra hogy Putyin Trumpal találkozott igen ám de béke nem lett meg tűzszünet sem erre mindent visszaadtak ....nem hiszem hogy hatalmas tőke mentés lenne ....ja és a forint erős jó kamatot fizet
OTP részvényesek ide!