Szerintem a REMÉNY és a hit... hogy mégis lesz béke. sztem ez okoz "örömöt" Mindenki próbál ugye előre árazni ki nem maradni -tahát FOMO -is szetm :) De ahogy írjátok patt a helyzi ÉS lutri! Én csak csendben (és longban ) lapítok s halként pislogok a partra vetett nejlonszatyorból....(Óriási szemek emoji) :D (Amúgy eszem ágában sincs eladni most sem... kezem meg sem rezzen maradok longban onnan mozi bármi lesz most) :)))
Az oroszoknak pedig eszük ágában sincs visszavonulni. Ez így ugyan olyan patt helyzet, mint hónapokkal ezelőtt. Az, hogy személyesen tárgyalnak csak egy jelképes dolog, nem tudom mire ez a fene nagy öröm.
Nem lehet megmondani, mindenesetre a pozitív hírek, várakozások mozgatják most a piacot. Totál lutri most kereskedni, mert mind a 3 fél teljesen kiszámíthatatlan.
Az Unió olyan békét szeretne, ami nem bátorítja az oroszokat a további (Nyugat felé való) nyomulásra. Trump Amerikája mesze van, őt ez a szempont nem érdekli, csak a saját presztízse, ő bármilyen békébe belemenne.
még mindig brutális mennyiség: ERSTE Az OTP folytatta a sajátrészvény-visszavásárlási programját. Augusztus 4. és 8. között összesen 165.800 darab saját részvényt vásárolt 29.150 forintos átlagáron. A 150 milliárd forintos keretösszegű elsődleges alapvető tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási programból még 112 milliárd forint maradt. r30640
Rafi az orosz leány miatt nagyon nyomott árfolyamon volt.... és folyamatosan verték be minden negatív hírre. Most hogy pozitív hír jött ez esik le.... viszont a pozitív híreket árnyalják az eus meg ukrán megbeszélések. Szóval szép és jó hogy trump tárgyal..... de az eu meg ukik már kb azt mondják hogy nem mennek bele trump javaslatába, majd ők megmondják mi a dörgés..... csak ezt meg putyin nem fogja szeretni. Szóval ki ki döntse el lesz e béke vagy se......
OTP részvényesek ide!