Ez alapján biztos lehetsz benne, hogy az árfolyam ma is változni fog. :D Irányra vonatkozó következtetésre ez nem alkalmas, azt mutatja, hogy mi az átlagos volitalitás mindenféle időtávon. Szóval, hogy pl.:400 forintnyi mozgás napon belül bármilyen irányba is történik, nem kirívó hanem átlagos, természetes. Segíthet eldönteni, hová tedd a stoppot ha azt akarod, hogy csak egy szokatlan mértékű elmozdulás aktiválja.
Sokan nem tudták megszokni, hogy ezen az árszinten: egy százalékos elmozdulás jó közelítéssel 285 forintot jelent, ami jelenleg bőven alatta van a napos ATR-nek! https://imgur.com/a/uSL5TBm
kaptam egy visszajelzést múltkor, "okoska" megszólítással és azzal (az egyébként igaz) általánosítással, hogy a tőzsde a jövőt árazza.... No de melyiket akkor most???? a 10 vagy 15%-at? a jövő hetit, vagy a 3. negyedévit? Aki azt mondja, hogy tudja a tutit, az vagy hazudik, vagy D. Trumpnak hívják.....
Ez megint ilyen határeset... Ha 15% lesz akkor egyrészről elmúlik a bizonytalanság ami jó, viszont több mint a 10% és szerintem eddig inkább a 10-ben bízott mindenki. Szóval ha kijönne a hivatalos megerősítés a 15%-ról, akkor sem tudom, hogy erre most fel vagy le indulunk meg...vagy semerre se, mert azt is mondták, hogy augusztus 1 után is folytatódhatnak a tárgyalások, csak már élni fognak a vámok.
Ne is mond, felbasz. Ha nem lennék poziban, még örülnék is neki. Tegnap a financial times híre repítette a dax-ot, ma meg ennek a hülyének a nyilatkozata dönti romba. Nem bírja befogni már végre a pofáját. örüljön, hogy USA felfele halad, nem kell itteni pofázni. VAgy szándékosan csinálja, hogy visszaterelje a befektetőket az USA-hoz, hogy bődületes rakétát generáljon, itt meg jöhet a lelombozódás.......
OTP részvényesek ide!