Pedig eppenseggel pont azert tortent mert ha a piacon kikapja egybe az tenyleg piacbefolyasolas lett volna. Ezert limitalta magat anno 10% ra az OTP a napi forgalomhoz kepest. . Es ha benni akarsz rovid idon belul 2 millio darsbott de nincs eleg elado akkor feljebb kell menni az ajanlattal. Persze sose lehet kizarni a mutyit kulonosen nem bindzsisztanba de szerintem pobt az OTP lenne az utolso aki megprobalna. Neki azert sok nemzetkozi tulajdonosa van akik nem neznek ezt jo szemmel. Ahogy a nemzetkozi piacaikon is rosszul mutatna ez.
Nem is értem az ilyet. Az,h kevesebbért vesz, az ok, de hogy 25000-ért? És mi van akkor, ha TS KO-t ér? Ennyi vót? viszont látás? leaglább a könyvet kizabálhatta volna. Macus meg örült volna a hirtelen jött 1000 ft nyerőnek...
Nincs kizárva. De ki dobná, ha most veszi?:D Ugye mindig ez a kérdés. A stop meg egy másik kérdés. Főleg amikor 10MRD-okat látunk napi szinten. Ha ez a 100-100-150 MRD elkezd stoppolni, elkezd? hm? akkor mi lesz? Hát nem 25k.
Hát ez lehet így van, ellenben a tény hogy a tranzakcióról semmit se tudunk , csak hogy valaki valami bődületeset rakott zsebre, miközben az árfolyam egyébként meg toporog engem annyira nem vigasztal. de ha gondolod 25 k árfolyam mellett átadom a certijeimet neked :D jó üzlet lenne ? :D nekem biztos, és neked? na látod, itt a kutya elásva, mivel mutyisztánban vagyunk ezért hajlok afelé hogy valami neres tesó szállt ki kb.....
Megint szórakozik otp srv vel? Amúgy ez azért cinkes..... lehet ezt bárhogy nevezni, az miért szolgálja az érdekemt, hogy valaki nagy kiszáll mondjuk és jó drágán megveszi tőle a bank ? Tőlem miért nem vett 25 ezerért? Tuti megint az srv keze van a dologban, de ez így eléggé picsafüst volt..... a papiék mostmár jelenthetnének be valami jót. Akvizícióról valami info morzsa, hogy több is van a csőben vagy egy nagyon nagy vadra gyűjt vagy valami, de lassan háromengyed éve hallgatás van. Mert SRVt így elpocsékolni....
Természetesen a felfelé kitörés lehetősége is adott, ugyanis megint úgy esnek az indikátorok, hogy oldalaz. Vagyis az esés továbbra is = az oldalazással. (?)
Nem shortolok soha, de órástól lefelé olyan szűk a bolli, hogy szűk stoppal ( 1h bolli tető meg egy kicsi, mondjuk 24200-as stoppal) meg lehet próbálni, ugyanis akár eshet is egyet.
OTP részvényesek ide!