Hú, ez meleg volt 20360-on álltam eladáson épp nézegettem hogy feljebb kell tenni, mert igen megindult.Léptem.Ha egy perc múlva, később teszem akkor most nézegethetném hátulról. Így a következő elrontási szinten 20480 lett.
Egy valamire nem gondolunk. 420-430-as HUF idején volt 19590 az OTP. Ezt csak azért írom, mert a külföldi bevételek, akár 10%-os "HUF" romlás esetén +10%-al jelennek meg a könyvben. Ez 1000MRD-nál akár 1100MRD-ra ugrást is jelenthet. Bár egyfajta negatív tényező a romló forint, a külföldi befektetőnek (hiszen devizában az érték csökken, ha romlik a forint), viszont a Ft befektetőknek, az eredmény szempontjából pozitív a forint romlás (fenti példa szerint). Ahogy te szoktad írni, a magyar részleg "kevésbé" meghatározó, így a bankadó is. Kicsit jobban ránéztem a körmére. 18760>20040 = 1280 Vissza 19850 Zászló nagyban gondolkodva: 21130 ( ~ valahol 21k körül) Az első 3 nagy zöld közül a 2. a legnagyobb, tegnapi volt a kicsi zöld, MA egy nagyobbat kellene látnunk, és szerdán a befejezőt, csütörtök-péntek realizálás. :D (TIPPMIX)
Nagyon is helyes. :D Pozim 95%-a long. Ambivalens érzés, mert ha tovább emelkedik tényleg gondolkodnom kell a realizáláson, viszont ennyi adót nem szeretnék már jövőre fizetni. 23 augusztusában(?) még a Varga beszéd előtt volt szerintem egy hasonló felrántás ahol valszeg a spekik kicsit túlhúzták, farkasfű tök jól lekövette.
Ez volt a varakozas augusztusban is a nagy eseskor aztan 1 certit vagott csak ki a nagy eses pedig az meg csak nem is OTP specifikus volt hanem globalis panik par napig. . Szoval ha esni kell fog esni, ha emelkedni akkor emelkedni. De a NAPI forgalom volt hogy 1 millio darab volt. Azert a Certik 2000 tol majd 6000 ig vannak. Ennyit nem fog esni 1 nap alatt de meg 1 het alatt se csak ugy. Szoval lancreakciot kb akkor okozna amikor amugy is baromi nagy eses lenne.
OTP részvényesek ide!