Teljesen hidegen hagy, hogy mi történik az OTP árfolyamával rövidtávon. Lényegében másfél éve ugyanakkora long poziban ülök, mert ennél nagyobb kockázatot nem szeretnék vállalni. Ha meg manipulálni akarnám az árfolyamot, akkor nem a kisbüfik blogra írogatnék...Balinon húztam fel magam, meg gondoltam leírom, hogy ne szivassátok magatokat a TA alapon való ki-be ugrálgatásokkal, mert 98%-os valószínűséggel rosszabbul jártok, mintha csak ülnétek egy jól kiválasztott poziban (bármilyen befektetés esetén).
Hat nem mondom tole tobb elemzest informaciot lattam mar mint toled. O tenyeket kozol , igazabol semmit nem mondott ami bennfentes. Nyilvanosan elerheto infok. Jol megy a banknak mondta … ezt tudjuk szoval azt hiszem ezt kiveseztem , ellenben te lefele vartad sot beesest vartal ami szemmel lathatoan ismet elmaradt. Nem mentunk 14k ra ahogy nezem ma se
Pont ezt írtam, hogy a közvetlen az ünnepek előtti beesésnél már nem volt relevanciája. A tavalyi nagy veszteség megállapításánál az E&Y-nak is nagy szerepe volt. Idén mi várható?
Oszintenszolva felolem akar Csányi is lehetsz az se zavarna , mert amiket irsz abban rengeteg szakertelem van. Es ranezesre jobban atlatod a bankszektort mint az itt levok osszesen .
Amúgy meg semmi olyat infót nem írtam, ami ne lenne publikus, vagy gondot okozna. Azt jeleztem, hogy a nagy vásárlók szabin vannak és a certiket tartók meg nem fogják egy párszáz forintos esésre bedobni a törölközőt. Egy névtelen késrészvényesként rogattam, csak ma dobtam be, hogy zöld a szívem. Semmi szabálybaütközőt nem tettem. Rémlett a sztori, de nem ismertem az arcot és sértődőtt sem vagyok.
Azért mert nincs egzakt név leírva attól még te is tudod hogy itt ott sertepertélnek és próbálkoznak tárgyalgatnak, gyakran szivárognak ki hírek ezekről (netán egy ukrán bank?).
OTP részvényesek ide!