Világos, 2009 óta volt pár reálom, de elméleti síkon megállja a helyét. Végül is egy terméket veszel részvény formájában, de nem azon az áron, ami fel van tüntetve. A boltban az almát késleltetett áron veszed? Ha nem jól van kiírva jön a bünti. A repjegy ára is reál, szeretjük ha az indulás időpontja is az. Ha nem az, akkor jön a kártérítés. Ha egy termék minősége eltér a reklámozottól, annak következményei vannak a való világban. A magyar tőzsdén megszoktuk a nem valós adatokat, olyan hétköznapi birkasággal, hogy meg sem kérdőjelezzük. A CNN-en azt látom, hogy ha kinyit a tőzsde, egyből látod hogy hány ponton áll a DOW. Nem 15 perc műlva. Furi nem?
Üdv Tudom, hogy tèmához nem kapcsolódik szorosan, de mivel úgylátom privát üzenetet nem lehet itt írni(vagy èn nem találom), ezèrt itt kèrdeznèlek arról, hogy az általatok belinkelt investing-es chartokat hogy lehet megnèzni? Mert amikor rányomok, megnyitja az alkalmazást, de ott csak egy fekete kèpernyőig jut a dolog😕 Bocs ezèrt az amatőr kèrdèsèrt
Bármiért kaphatsz mínuszt. Ha van rajtad sapka azért, ha nincs azért. Ha füstszűrős sapka van rajtad, akkor meg azért. Egyszer azért kaptam, 9-10 mínuszt mert írtam, hogy nálam működik a link.
Nem szoktam csak ritkán shortolni, de ma nyitottam egyet. Ha lesz még kis felfelé próbálkozás rányitok még. Ha már eladtam az összes longos pappert legyen valami. :)
Ó, azt hittem te mindig szabin vagy! Biztos nem néz vissza előbb mint, hogy kiszámolnád? 😊 Aggódom.. Amúgy olvastam a múltkor, hogy csak a pozitív előrejelzéseidet fakod fel. 😔Remélem átgondoltad! És nem engedsz a szakmaiságból csak azért, hogy megfelelj a többségnek! (És mielőtt nekem esnek: visszaesést várok, igen, azért mert lemaradtam! )Akkor ezt meg is beszéltük.🤣
Nem kötelező késleltetett adatokat szemlélned, nézhetsz bármikor késleltetés nélkülit, csak ki kell fizetned az árát! Fura szögből szemléled a piacot, nem vagy elég felkészült a kereskedéshez, ha nem bántalak meg ezzel a gondolattal, nem áll szándékomban. Ki kell fizetni azt a pár dollárt és máris késleltetés nélkül látod a piacot, a profitból pedig költségként levonatod adózás előtt.
Amúgy nem gondolkodtatok azon, hogy a késleltetett árfolyam illegális? Nem tükrözi a valós kereskedési adatokat, ezért totálisan megtévesztő, ergo alkalmas a befektetésed elvesztéséhez. Egy per? Valaki?
Amúgy nem gondolkodtatok azon, hogy a késleltetett árfolyam illegális? Nem tükrözi a valós kereskedési adatokat, ezért totálisan megtévesztő, ergo alkalmas a befektetésed elvesztéséhez. Egy per? Valaki?
Év vége van és ne csodálkozz, ha másképpen mozog egy kicsit! Nálam igaz hogy csúcsra van járatva, de egy felszúrás simán beleférne még! A korrekció mértéke lesz még érdekes, azt senki ne gondolja, hogy nem lesz! Majd visszatérünk rá, elvégre ez már (nálam) az 5. szakasz! Befejeztem a számolgatás, szabin vagyok! :) OTP/W https://ibb.co/RvwnLmL
OTP részvényesek ide!