Hát igen a 14750 valóban egy opció és persze még egy pár ott lévő támasz a fibó szinteken kívül is ezt igazolja. Köszi és igen én 16300-nál adnám el a meglévőt és majd természetesen visszavenném lejebb.
15 k nal bevasarlas :D plane alatta. En meg azon gondolkozok hogy nagyon lepattantunk a 16 rol , szerintem nincs kizarva hogy megnezzuk megegyszer , de ez a hetfotol fugg. Usa most pirosodik , fitch is mond valamit , elvalik . Lehet ha igy alakul hetfon még lesz egy certi kor. De abban is hiszek hogy fogunk lemenni a meddig az passz de van egy par res.
Az kétezer volt, de nem tudni még, hogy honnan indul a korrekció! Még simán lehetett volna, még lehet is ~300-pont felfele! A másik dolog, hogy emelkedő trend van és elég lenne a 61.8%-a is a 2000-nek, cirka 1250, ~14750. Ez egy erős támasz szint és itt visszaszokott fordulni a trend/viszkető tenyerek miatt! :) Aztán ha megnézzük az utolsó emelkedő trendet a "Vargától" indulót, akkor annak az első korrekciós szintje a 0,382%, megint csak ide esik ~14750! Tehát a ~15K-s visszateszt, nagyon is benne lehet. Igazából az nem 15K, hanem alatta 14770 környéke, ahonnan kitört! Alá is szúrhat még 400-ig is, vagy közelében fordul, ezt nem lehet pontosítani úgy sem előre! Ez lett volna a kedvezőbb variáció. A rosszabbat egyelőre hagyjuk, az kicsivel alatta van! Azt nem mondom el, mert jön a papagáj és ezt fogja szajkózni állandóan! :)) Ja és ha emelkedünk még, akkor a szintek jönnek felfele, mint 8000-ről is!🤣🤣 Ezt csak azért mondom, mert itt a sok hozzá nem értő, pompit szidja a célárával! Azt senki nem veszi figyelembe, hogy amikor a trend alján jártunk akkor az volt cél környéke a csökkenő trendben! Na és mi történ? A 11580-ról lefele menet a 61.8%-s korrekció szint fordította meg! Fent írtam is róla. Úgy hogy jobb ha nem blamálják magukat a hozzá nem értő bekiabálós fórumtársaim! Nem tudom miért tűntek el délutánra? 😲 Szóval az a 8000k-s cél megvan még, csak jóval feljebb jött most! :)) Ezt se fogom elmondani! Így mükszik a ta, el kell fogadni...! Puma12! Nem várom sehova és nem tudom hol lesz holnap, ja azt tudom, csak a jövő hetet nem!
Atsulyozas megvolt , kerdes mit csinal fitch , illetve ez az eses general e tovabbiakat. En ma elkaptam meg reggel es megtancoltattam otiliat, kerestem is rajta es el is adtam jo aron. Most az uj long beszallot keresem. Az se kizart hogy ez most egy beszallo visszahuzzak majd, aztan megint esik majd az arfolyam es meg lehetne jatszani ezt a par szazas turnust. De szerintem meg lesz lentebb iden.
OTP részvényesek ide!