Erre ne fogadj nagy téttel;) Most van egy kis realizálás, ami a short certi kiütés után lenni szokott, de szerintem a tavaly év eleji rést be fogjuk tölteni hamarosan, akár már ma is... (15800) Jövőre ez a szint már támaszzónában lesz nagy eséllyel.
Miért dobnám amikor az elemzői célárak átlaga 18.000 Ft felett van? Eladtam egy adagot 13.700-nál, hogy majd 12.500 körül visszaveszem. Már meg is bántam mert nem sikerült visszavennem...
Tegnap óvatosan fogalmaztam, de én is éreztem, hogy az EU-s pénz miatt menni fog.. a forint mozgása világossá tette, ahogy ott sem volt, úgy itt sem volt beárazva előre, hogy megkapjuk. Jól látom, hogy újabb rést hagytunk? (15150-180) az RSI naposon gondolom már túlvett szint felett.. vajon újabb szökési rés lesz?
Könnyedén meglett a 15.500 amit este beírtam. Végül én se adtam el turbolongokat. Nem tudtam mitévő legyek, mostmár megmaradnak valszeg. Hacsak nem lesz még egy új csúcs ma. :))
Hát igen... én ezt eddig nem nagyon akartam feszegetni de mi longosok részben a shortosok veszteségén hízunk... Hát... ilyen ez a pop szakma, lehetne ez fordítva is.
OTP részvényesek ide!