Pontosan nem tudom de megnéztem - én az nap 12845ft-on vettem, de az igazság az hogy én már 21.-től sávosan vettem végig lefelé, mert az alját sosem találom el így nekem a sávozás jön be.....
"aztán valahogy átragadt ő rá is a negatívabb hangulat" Akkor dax, sp csökkenő trendbe került, otp-ben is tört az emelkedés, nem voltak uniós pénzek, robogtunk a leminősítés felé és az izraeli-palesztin konfliktusban is benne volt a lehetőség, hogy kiszélesedik. Nem volt sok okom a pozitív hangulatra. :) Mára viszont nem sok olyan érv maradt, ami a lefele irány mellett szólna... Bízzunk benne, hogy nem jön olyan esemény az elkövetkező pár hónapban, ami eltéríthetné az irányt és akkor talán végre az otp is kifuthat ath-ra, ahol már rég lennie kellene!
Szerintem semmilyen hullámban nem vagyunk! Nem kell minden nap nézni és akkor nem hullámzik. Csak felfelé megy , mert gyorsabban termeli a cég a pénzt mint ahogy az árfolyam emelkedik. Ráadásul ma sokkal stabilabb kezekben vannak a részvények mint a háború előtt. A sok külföldi alap kiszórta,mi megvettük. Járvány,háború,külföldi alap kipipálva, a cég talicskával hozza haza a pénzt,Ez a papír az én elemzésem szerint most ott tart mint 2015-ben amikor 4000ft-ról indulva 2021-re 19000ft ért . Éppen ezért én az árat ugy 38000-40000ft ra lövöm be 3 év távlatában. Akkor lesz egy 8-9 PE értékü nemzetközi bank.
De 4300 ft-os éves eredményre őszintén mit várnak emberek? 12000-et, és én nagyon reálisan látom a világot. Ez nem jaownak ment, hanem általánosságban. Meg 8000-et, aztán 2-es P/E alatt forog a papír.
Sziasztok szerintem felesleges ezen rugózni. Eliotti értelemben benne volt egy esés is az otp- ben. De ugyanúgy az emelkedés is max sz.r a számozás de majd újratervezés és majd kiderül melyik hullámban vagyunk éppen. Emlékszem régen 2011-2012 körül rendesen temették az OTP-t de valójában 3000 alatt ajándék volt. 3000-4000 között is gyűjtögették sokan. Sokáig volt ezeken a szinteken aztán megindult. Szerintem most ez a 13000-14000 szintekre igaz hogy ajándék.
Sziasztok szerintem felesleges ezen rugózni. Eliotti értelemben benne volt egy esés is az otp- ben. De ugyanúgy az emelkedés is max sz.r a számozás de majd újratervezés és majd kiderül melyik hullámban vagyunk éppen. Emlékszem régen 2011-2012 körül rendesen temették az OTP-t de valójában 3000 alatt ajándék volt. 3000-4000 között is gyűjtögették sokan. Sokáig volt ezeken a szinteken aztán megindult. Szerintem most ez a 13000-14000 szintekre igaz hogy ajándék.
OTP részvényesek ide!