138XX meg is érkezett.Csak a jövő hétre vártam volna.Szeptemberi gyertya alját közelítettük meg ma a 13850-el. 13800 elesne,akkor a következő erősebb támasz 13200 körül.Szerintem mára ennyi,jöhet egy felkör innen.13850-13860-ról.
Ilyen ez a popszakma, én több száz darabot szórtam 1500-1600 között, pedig a lelkem mélyén éreztem, hogy előbb érdemes lenne megvárni mit kezd a támaszokkal Ottilia.
Ne is mond, hát még az amin buktam egy csomót.... mert eladtam úgy kilőtt 700 fölé az árfoiolyam.... de ilyen ez, viszont feljebb megy veszek kis certit, 13600 ig menne ma netalán akkor nem hinném :D
számomra nem az a kérdés, hogy hol lesz év végén, hanem az, honnan megy oda és mikor kezdi meg az emelkedést. Hosszútávra (év végére) beszálló aljat keresünk. Ha van long azt valszín érdemes tartani. Ha már látszik az alj akkor pedig venni. Hát az nem mostanság kellene legyen. Szint rengeteg van ameddig lemehet. Akár mélyre is, de lehet csak lapos konszolidáció jön. Ki a fene tudja. . Most a rövid távú trédereké a terep. Gyakorlatilag aug végétől. Longot (6-11 nap) shortot (1-2 nap) lehetett játszani. A következő hetekben ez inkább fordítva lesz.
OTP részvényesek ide!