Mindig is mondtam hogy 10k alatt ajándék. Aztán 11k alatt. Most már ott tartunk hogy 14k alatt az.
Törölt felhasználó2023. 08. 11. 21:16
Nekem meg az jutott eszembe januárban mit össze vitatkozotta fórum, hogy spnek vége, bétnek annyi, stb.. Páran mondogattuk 10 K alatt ajándék.....aztán (most magam nevében irok) sikeresen elbizonytalanodtam.. mentek a honapok páran ovatosan beirtuk 13 k talán meglehet...nem ugy indultak a dolgok...el is tuntek sokan akik azt várták...s most 14 K.... érdekes dolgok ezek:_))
Törölt felhasználó2023. 08. 11. 21:09
Mondtam pár hónapja Pomperjnek, hogy elmentem a 6-8k célár kijelentését, a fórum nem felejt! Nem érdekes, hogy egy ideje nem elemezget? Na kerüljön csak elő! Elhiszem, hogy nagy tudású, de ellene fogadni erősen jövedelmezőbb!
Valami nem kerek,itt mutyi van,mert nem állt benn ennyi vevő.Ha pedig nagy vevő akkor 14100 kell legyen a záró,mert ott volt nagy eladói pakk.Sajnos csak ötös könyvem van,mert OTP nél ez a max.Akinek hosszú könyve van látott esetleg vmi érdekeset?
Bármikor jöhet az, csak kérdés, hogy mikor, honnan és mennyi lesz...naposon az RSI-nél 78,8-es értéket látok az investingen, de majd a grafikonosaink megmondják pontosan. Talán a covid utáni nagy emelkedés óta nem volt ilyen túlvett értéken. Egyébként szép záró. Ha tényleg egy új árazás történik jelenleg, akkor kérdés, hogy hova teszi most ezt a piac, illetve mehet-e még tovább korrekció nélkül. Esetleg lemásolja-e azt a mintát itt 14k körül, amit csinált 12.8-13k körül és onnan lesz újabb nagyobb emelkedés, vagy visszateszteljük a 13.2-13.5k sávját. Nehéz most, mert a logikus dolog a korrekció lenne már jó ideje és egyelőre nem azt csinálja. Tavaly februárban 1 hónap alatt lefeleződött kb.. sajnos lefelé ez könnyebben megy, amikor baj van, bár ott sem volt semmi realitása, mégis megtörtént. Felfelé nagyon ritkán történik meg, hogy rövid idő alatt sokat emelkedik egyszerre. Hosszabb távon gondolkodva érdemes lehet inkább kivárni (hacsak nem történik valami rendkívüli és nem várt rossz), mert ez a bank nagyon szépen növekszik. Az árfolyamnak ezt követnie kell, ha a jövőt árazzuk. Szerintem többet ér, mint tavaly februárban, ahonnan az esés indult;)
7177 Ft kedvezményes átlagáron venni, és 13990Ft-ért eladni részvényt nem tévedés! Könnyen jött, könnyen ment. Talán előbb megtudták a kedvező híreket mint mi, és még mindig tudnak a piaci árnál lényegesen olcsóbban venni.
Ez a nyűglődés 14000 körül már kezd unalmas lenni. Nem értem, hogy miért nem engedik a korrekciót, hogy utána újult erővel szaladna neki a további emelkedésnek.
Keddig nem jon le 14 ala akkor beleveszek , aztan mozi :) esetleg bovitek kicsit kesobb ha kozben lejjebb menne. Ev vegere minimum 15 k, vagy 16 is elkepzelheto, jovore 17 k sima liba.
OTP részvényesek ide!