Remelem lejon korrekcioval azert a 13600 ig , jol nez ki a 13900 de ez hatalmas gap up nyitas igy , a reseket meg mindig betoltjuk ugye . Masreszt venni akarok még :D
Ma talán nem. Ez SOKKAL JOBB lett, mint amit vártak az elemzők. A portfólió 105 milliárd forinttal becsülte alá a negyedéves profitot. Amit becsülték, az is megdöntött volna minden rekordot, na de ez…
Hozam alapon körülbelül jól számolsz. A féléves egy részvényre jutó eredmény 2.159 Ft, a teljes éves 4.000 körül lehet. (A kamatok lefelé mennek, így valószínű, ez volt a csúcs Magyarországon, viszont az akvizíciók hatása ellentétes is lehet, a leánybankok eredményei még emelkedhetnek is). A jelenlegi árfolyamon így 30% körüli az éves várható hozam.
A tegnapi nap egy kicsit megijesztett. Azt hittem valami Bennfentes hírre állak ki a vevők. De látva az eredményt, az irány kijelőlve👍 A fanyalgóknak meg üzenem, h "jó arcok" vagytok.
Minden elismerésem annak, aki eddig kitartotta. Én nem gondoltam azt sem, hogy a jelentés ilyen jó lesz és azt sem, hogy el lehet vonatkoztatni ezt a papírt a makrokörnyezettől, amiben van. Én az országkockázattól továbbra is nagyon félek. Ki is maradtam ebből a felkörből...
Portfolio meg mindenki cikkhez már azt írja, hogy fizess elő, még az OTP negyedéves jelentéséhez is:D. Nem akarnak a tőzsdére menni? 10%-ot zuhannának. Lehet egy durva tippem? Heti záróár 15000+ Akkora short befosás lehet, mint az őrület.
OTP részvényesek ide!