Ahogy hetfon a bux is befog. Nem tudom, hogy hiszitek, hogy adnak mindent, foleg a bankokat es mindenki otp jon venni? Tovabbra is 7-8 k varom, meg az elso felevben
Nem is fognak lenyugodni. Verengzes van, lesz. Felejtsd el most a szinteket. Jovo heten kivegzik a huxit is es otp is. Nem hiszem, hogy a 10 k jo vetel volt. Valoszinu mar hetfon nyitoban nem lehet visszaadni felette. Ez is mas sztori. Itt nagy problemak lesznek a bankrenszerben
volt egy 50k-s 250es pakk.. talán shortos vételi stop..besegitett a záróba..
Törölt felhasználó2023. 03. 10. 19:41
mondtam a 950 a 250 fontos színt.. alul a 800as szolíd ott a 650 az erős támasz. szerintem az új shortosokat szopatták meg.. nagyon fontos ez a 250 ha felfelé várjuk..
Ha abban hiszel, tedd azt. Más meg longban es majd kiderül, kinek leszigaza
Törölt felhasználó2023. 03. 10. 19:25
Az eredmény euróban csökkent. A forintot leértékelték, ezért tűnik soknak az eredmény. Az a 115 mrd Ft 25%-os inflációval romló eredmény.
Törölt felhasználó2023. 03. 10. 19:17
Lesz ez még lejjebb. Tessék már gondolkozni! 6%-os dollárkamatnál, hogyan lesz ilyen magas a részvények árazása. Innen lesz könnyű shortolni jövő héten.
Gyönyörű záró ilyen vérzivataros kinti turbulenciánál. SVB- be USA-ban be is záratták, lassan az a story véget ér. Ezt nem fogják💪 Szerintem a piac díjazza hamarosan e hónapban még a jelentéds számait, ahogy lecsitulnak kint is jövő héten a kedélyek, de legfőképp a jövőbeli lehetőségeit a holdingnak💶 A híres rajztanárt meg fejvesztve látták a körúton rohanni zsírpapírt keresvén új műveihez🙃
Gyönyörű záró ilyen vérzivataros kinti turbulenciánál. SVB- be USA-ban be is záratták, lassan az a story véget ér. Ezt nem fogják💪 Szerintem a piac díjazza hamarosan e hónapban még a jelentéds számait, ahogy lecsitulnak kint is jövő héten a kedélyek, de legfőképp a jövőbeli lehetőségeit a holdingnak💶 A híres rajztanárt meg fejvesztve látták a körúton rohanni zsírpapírt keresvén új műveihez🙃
Várjunk avval a 13k-val! Egyelőre át kell vinnie a 10500-t és meg kellene maradni felette! Aztán jöhet a ~11k és egy kis korr! Na ott majd meglátjuk..:))
https://invst.ly/-i9nb Nem nyúltam bele ma. A 9832 hiányzott. Lehet, hogy lemaradtam erről a körről, de mindegy. Ha innen megy 13 k-ra akkor még be lehet lépni :)))
OTP részvényesek ide!