Dax -1,7 !!! SP 3895 leszakítja ezt a szintet? Akkor semmi nem menti meg a piacokat hosszú távon. -(20% kb még benne van) .Jelenthetsz itt akármit. Nem tudsz hosszú távú trend ellen úszni. Sok nyerőt azért mindenkinek. Hajrá OTP meg MOL természetesen..:)
A jelentés a vonatkozó környezetben nem rossz, sőt. A kormány meg máshol is vacak. Nekünk ezt a rendkívüli veszélyhelyzetet kéne már végre lezárni. Ezt senki sem érti, hogy a kétharmad mellé mi a sz@rnak még ez is. Mivel csak rajtunk múlik, hogy mikor zárjuk le, ezt nem lehet kidumálni.
Régiósnak valóban régiós, de összehasonlítva más bankokkal, h ők hol járnak a mélypontjukhoz képest és hol az OTP, sajnos nem tudom osztani a véleményed, h egyre kisebb befolyásoló tényező lenne a kormány.
Én úgy látom/gondolom, h addig, amíg a kormány nem változtat a dolgokhoz való hozzáállásán, addig a megítélésük miatt mindenképp lesz némi nyomás az egész BUX-on. Szerintem ha nem így viselkednének, ahogy, akkor az összes blue lényegesen magasabb áron forogna.
Jó napot! -A tegnapi mínuszolók akkor vegyék,ga 10K aéá néz még véletlen!csütörtök, 17:47
10K alól felhúzták a nap végére,majdnem átmentünk zöldbe a végére. Azért 10K alatti szinteket már nem látunk többet, remélem
OTP részvényesek ide!