Kezdett megint beszűkülni a látóterem, és magával ragadni a fórum hangulata. Délben elmentem kocsikázni kicsit és kiszellőztetni a fejem. Most értem vissza. mai -230.-Ft árfolyam mozgás nem para, ennyit simán mozog bár mikor. Felvettem videóra a könyvet, és hozzá pörgettem a kötés listát. Hát érdekes játékot vettem észre. Van valaki aki egy kb 30,000db al játszik egész nap. többnyire kerek számok vannak, 5000 - 7500 -10000 -20000db megjelenik eladó oldalon - majd rögtön ki is csípik vevő oldalon. Utána megjelenik vevő oldalon majd meg is kapja eladói oldalon. És ez a játék megy folyamatosan. ki és be ugrál. (ez a 750-es roboton kívül) A lényeg hogy amit berögzített az kivétel nélkül piaci áron bedobottként teljesült. Mert a teljesülés pillanatában nincs párja a könyvben. Szóval szívatnak minket anyám stop! Szerintem még mindig rázzák a fát,. Aki meg erre felbuzdulva berakta az meg is jelent a könyvben is és szépen meg is vette. Szóval esik ahová akar, én ráültem a kezemre. (Egy dolgot vagyok hajlandó még csinálni, az pedig ha tovább rázza a fát akkor hozok vissza USA-ból tőkét és 9750-nél elkezdek venni. De szerintem no panic! Abba hagyja a fa rázását kb 1-2hét alatt vissza is mászik ahol volt 11 fölé. Lehet én vagyok nagyon naív, de nekem ez még most is egy csapdának tűnik ami most történik. Mondjon bárki jobbat, kíváncsian várom. Köszönöm. :)
OTP részvényesek ide!