Nem kell lemondani semmiről, ez órás chart és óránként" változhat:) Netán kiesik a ritmusból, attól még a lényeges, napos időtávon működhet az irány! Ott más szintek a lényegesek! Azért érdemes figyelni az órást is, aki sűrűn ugri-bugrizik!
Terv szerint haladunk!! Újabb zászló? ..akkor viszont itt volna a közelben az ideje, hogy északi felé forduljunk, pingit meglátogassuk! (60 percesen) https://invst.ly/-a8l6
Gondolod, hogy mindig, mindent tudni vélek? Többnyire csak nézek én is ki a fejemből és csak lehetőségeket látok. Most is ez van. Ritka az amikor egyértelműen ki lehet olvasni a fordulót.
Vagy végig nézi a chartot nagyítóval, figyelemmel kíséri az ajánlati könyvet és a kötéslistát és levonsz valami következtetést. ;) . Egyébként nyilván januárban azért emelkedett mert a nagy alapkezelők kitáraztak ... Tegnap is egy eladó kapta ki a több 10k-s pakkot 10 400-on a vételi oldalról ... A gonoszkodáson kívül ne gyerekeskedjél már! Ne mondd már, hogy nem veszed észre amikor porszívózzák a részvényt. Nyilván mert el akarják adni ... Ne mondd már, hogy nem veszed észre amikor várják hogy egy bizyonyos ársávon belül elegendő eladó gyűljön össze aztán megveszik felfele a könyvet. Ezt is azért mert éppen kitáraznak ... Ne mondd már, hogy nem veszed észre amikor az ellenállásokról egyben kapják ki a nagyobb darabszámot. Persze ezt is azért mert épp egy nagyobb eladást készítenek elő. . Vagy neked mindezekre a jelenségekre más magyarázatod van? Rég ismerjük egymást, de előremutató felfelé irányuló elképzelésedről én még nem olvastam, persze lehet, hogy nem emlékszem. Vészmadárkodásról arra igen. Aztán jött egy COVID, egy ukrán háború és mennyire igazad lett ...
Milyen érdekes, hogy az ilyen bölcs beböffentések mindig olyankor jelennek meg, amikor lefelé megy az árfolyam, de ha éppenséggel felfelé menetel, akkor hogy-hogy nem, csend van...
Teljes bizonytalanság minden fronton. Elviekben emelkedni kellene, amíg nem néz be 11.200 alá, de jelenleg, se a vásárlásra, se az eladásra, nem érzek késztetést. Tehát ülök csak teljes HUF-ban várom, hogy deflálódjon (-:
OTP részvényesek ide!