Nem rossz ötlet. A múltkori TL23 - TL80 cserével én is jól jártam, elkezdtem eladni felfelé sávosan, majd a korrekcionál már TL80-at vettem vissza. Akkor azt saccolod olyan 11k körülig jöhet majd a kori? Csábító hogy megint eljátsszam, csak most közelebb van a kiütési pont mint a múltkor. Hmm.
Ne tessék ám kézpénznek venni! :) Szerintem ez a legvalószínűbb folytatás ma illetve holnap. Ez a terv. Aztán lehet teljesen máshogyan alakul. . A terv azért van, hogy lehessen min változtatni. Lsd a magyar költségvetést. Az is folyamatosan módosul ...
Én ígértem, hogy a 13. haviból bevásárolok TL82-es certiből. Hát lemaradtam a többségével. Ezek már nem gyűjtögetnek, hanem szaladnak előre. Így aztán csak remélem - az FRSI-re alapozva - hogy a következő napok valamelyikén tudok még venni 1200 alatt. A fölött már nem nagyon lehetne háromszorozni tavasszal. Márpedig a célom az lenne. Nyárra kell a pénz. Automatizálni kellene az ömtözőrendszert ... :)
Kicsit a magyarázós a mára-holnapra várható mozgás, ha netán valaki tanulni akarna, vagy megismerné a gondolkodásmódomat - ami ugye nem szokványos TA, bár bőven támaszkodik rá ... https://invst.ly/-a5h2
Ha hosszú távra vesz valaki akkor ezen az árszinten megéri venni, mert majdnem biztos a szép hozam. Tegnap voltam az OTP-ben és ajánlották a befektetési alapokat. Mondom én inkább OTP részvényeket gyűjtök :)
Asphalt-tal értek egyet. Minden szavával, gondolatával. A grafikonból én azt olvasom ki, hogy valamilyen nagy vevő(k) végigvették a január második felét és február elejét. Bevásárolt(ak). Nem rövid távra. Célszerű vele menni.
Ja Igen örülünk a teslanak +7,66pont Jules! Igen örülünk :) USA-ban nem szartak be a jelentéstől ~1pont meg az apró miatt, Otillia holnap is menetelhet tovább!
Lehet, hogy nem célszerű eladni 11.500 körül. Nekem jobb ötletnek tűnik elhelyezni egy stopot, és húzni az árfolyam után, ha tovább emelkedik. Szeretek swing vagy daytrade kereskedést folytatni, de a legtöbb pénzt azzal kerestem, ha ültem a fenekemen egy pozícióban, és türelmesen vártam. A ki / be ugrálás ugyan realizálhatja a hasznot, ugyanakkor meg is foszt sokszor a nagyobb nyerőtől. Szóval stop szint meghatározása, s sok türelem! De ez csak egy ötlet. Sok sikert!
OTP részvényesek ide!