Mire vagy kíváncsi a Revoluttal kapcsolatban? Ott is elég aktív vagyok, főleg deviza kereskedelemben. A részvény kereskedelmet inkább RC-nél csinálom, mert a Rev. drága.
igen, ettől félek én is, nincsen már friss pénz... nekem ha lenne még tartalék nyomtam volna a vételeket 8400-nál, de most certi körben vagyok én is, az állampapírt meg nem akarom idenyomni, mert az biztos pénz, de ha a világvége forgatókönyv jönne el akkor 7000 körül lehet csoportosítanék át otp-be egyelőre a korrekciókban bízhatunk, hogy valamit felvinne, az uniós pénzekről már én is lemondtam a lelkem mélyén, év vége, jövő év eleje előtt nemigen lesz... :(
Nem konkrétan rád gondoltam. :) Honnan fog jönni friss tőke a BÉT-re? Külföld elhúzott, nem fog visszarohanni néhány napos emelkedésért. A magyar alapok is elkezdték átsúlyozni a befektetéseiket kötvények felé, ezt le is írták az elmúlt napokban. Tételezzük fel, hogy a kisbefektetők meg már nyakig ülnek OTP rv.-ben, aki pedig nem, az certiben longol, vagy shortol. A long certik átváltása fog elegendő pénzt hozni? Reális várakozás ez egyáltalán?
OTP részvényesek ide!