Szabad érdeklődni mit kell érteni a sima részvény alatt? Pl: ? (pusztán csak kíváncsiság, ki miben lát lehetőséget, amit én esetleg kihagytam) köszönöm,.
Törölt felhasználó2022. 09. 01. 17:43
Olaj már bőven a háború előtti áron és a fogyasztás visszaesése miatt további esés várható. Augusztus, szeptember környékére várható az infla maximalizálódása, de most egyelőre ez nem annyire élesen látható. Én még várok, bár túl korán ugrottam be a buliba, az egyértelmű.
Nyilvánvalóan nem csak arról van szó, de ha nem kapjuk meg, akkor sok csúnya dolog fog történni, főleg, ha közben az energiasokk is megmarad. Nagyon gyorsan a padlóra kerülhet az ország, és ugye az OTP-nek kb. 10%-os részesedése van abból, amivel az állam tartozik.
Ezt sokan nem jól használják. Nem a véleményre, vagy írás tartalmi értékére vonatkozik a tetszik/nem tetszik, hanem egyfajta hangulat index. Pozitív hír tetszik, kedvezőtlen hír nemtetszik. Ha azt írod, hogy süt a nap, akkor +.Ha esőt írsz, az minusz. Szóval nincs kapcsopat a hír értékével, csak annak hangulatával.
Én nem várom 8K alá egy hét múlva, a cikkek ellenére. Ahhoz rossz hírek kellennének még. Van 9300 ft-os papírom,csak a t-longokat zártam,de ilyenkor az itt keletkező nyereségből sim rv-veszek. Viszont eddig korrekció nélkül estünk.
PeterNemPal & Lehetetlen68
De hogy veszem magamra, tényleg csak a kíváncsiságom miatt kérdeztem. Nem hat meg hogy ki mire és mennyi pluszt nyom vagy mínuszt. Nem ezt gyűjti itt senki se, hanem a lóvéra, gubára, kavicsra, ki minek nevezi.
Hát nagyon enyhére sikerüét a fészúrás zárás előtt. -.A csatornád alja 7000 Ft-ra mutat. -A trendlisen, korábban technikai elemzőcsapat volt,most egy facebook véleményét írom,még a Q-2 eredmény előtti várakozás.-augusztus 07.- Trendlines.hu · Ketto hét indító gondolat:A mostani Kína-Tajvan-(USA) konfliktus másabb mint a 2018-as, így várhatóan hivatalosan megtámadja Kína Tajvant! Az eddigi ijesztgetéseket lövések váltják fel.Az Otp reszvenyek megpróbálhatnak 9500-9700 fele közeledni de utánna ismét a 7000 fele vehetik az irányt.
Szóval akkor várhatóan a jövő hét péntekig 8000 alatt leszünk szinte biztosan? (juhé! :) na az már parádés, mert ott egy kicsit nagyobb csomagot is szeretnék vásárolni) Köszönöm,.
Egyre inkább beigazolóik sejtésem, itt már nem az EU pénzekről van szó. Hacsak nem Braziliától Japánig mindenki arra vár, hogy Magyarország megkapja a pénzt. Sőt továbbmegyek ha most kapnánk meg a pénzt ekkora ellenszélben csak tiszavirág életű hatása lenne a tőzsdei árakra. Most az lenne a legjobb ha lecsengenne ez a világválság majd ha nincs ellenszél akkor jönne a pénz. Addig bírja ki valahogy az ország!
A mai záró 8438 beírtam a tényt. Ezen mi a -mínusz? (vagy mi a +plusz?) Mi nem tetszik? Az hogy beírtam a záró értéket? (nem mint ha érdekelne, mert pont nem izgat hogy plusz vagy mínuszt nyomsz, pusztán csak kíváncsiság? :)
OTP részvényesek ide!