Ha azt is letöri (Pomperj szerint alakul egy giga HS), akkor nagyon csúnya világ lesz, mert annak a nyakvonala is 6K körül lenne. Szóval a 6K-t is érdemes kellő óvatossággal kezelni!
Vagy az uniós megegyezés segítene vagy a háború vége, de egyelőre ezek még nem ma történnek meg. Talán az MNB 1-2 napig tudja erősíteni a Forintot és akkor talán az OTP-t sem adják tovább.
Törölt felhasználó2022. 07. 07. 08:00
Találjuk ki ma miért nem tud majd emelkedni. Kelet zöld, Amisok zöld. Forint talán nem esik tovább. Reméljük a DAX is északnak tart majd!
Én inkább MOL topicban vagyok aktív, mert abból van nagy pakkom a hazai papírok közül és ott van történés amiről lehet érdemi vitát folytatni. Az OTP-nél a fundamentumokban nem nagyon történik változás, a TA-hoz meg vannak nálam sokkal jobban értők. Ettől függetlenül tartom amit már párszor írtam a napokban, egy 2000 pont körüli felpattanás bármikor elindulhat.
Mondjuk bevásároltam 6-7 nagyobb csomagban 1-3évre tervezve. Meg is kaptam hogy itt én csak szotyizom. (részben igaz is, szeretek beszélgetni, gondolatokat meghallgatni) szóval biztos hogy ne hallgass rám.
Én személy szerint délelőtt számítok némi esésre 100-200ft között (tehát 7850körülire) utána kb saccolok egy 11-13 óra közötti MNB bejelentett kamatemelésre (tippem szerint a jelenlegi 7,75% -> emelkedik 9,5%-ra) amire úgy tippelek hogy az Otika is követni fogja 8300-8450közötti záróval. Indokolni nem indoklom semmivel, megérzésnek nevezném.
OTP részvényesek ide!