A grafikonok nagyon is hasznosak.El kell tudni fogadni,hogy azok kizarolag a multat mutatjak,amibol a jovot probaljuk megjosolni,matematikai alapon a nagyobb valoszinusegek bekovetkezesenek lehetoseget elore vetitve.
Amúgy nekem nincs bajom a grafikonokkal, ha a szerző nem állít biztosra dolgokat, sőt, köszönet értük. De amikor TA kapcsán látom ezeket a komoly szavakat hogy fraktál, hullámelmélet és hasonlók, nem tudok nem mosolyogni rajta. Vagy a hiperbolikus medve. Ott is megkérdeztem volna a szerzőt szemtől szembe, azaz puskázási lehetőség nélkül, hogy meséljen már valamit a hiperboláról mint mértani alakzatról, azon kívül hogy 1/x :)
Persze! Éleg csak visszanézni, hogy év elején minden elemző 20%pluszt látott az amerikai részvénypiacban 2022! Ma meg ugyanazok, további nagy esést "számoltak" évvégéig....azt is annyira lehet komolyan venni?!
Tehát ismét bebizonyosodott, hogy aki nagy tételben gyártja a grafikonokat, semmivel sem tud többet felmutatni, mint aki varázsgömböt használ. :D. Meg aztán az is látszik, hogy amikor esésben vagyunk, akkor a grafikonguruk (nem kimondottan rólad van szó) hirtelen szabira mennek, de ha egy picit is megindul a "papír" felfele, akkor megjelennek és jönnek a "Na ugye, hogy én megmondtam" sablon szövegek, graf linkek, stb. Ma sem látjuk a 9k-s "csíkot" a grafon, ez egyre jobban látszik.
OTP daytrade A tegnapi OTP daytrade negalodni latszik. Ugy latszik, optimista voltam. A vart wave(iv) egyszeruen tul nagy lett, fibo38nal nagyobb. Szigoruan veve, mar megvan a charton iv/i atfedes is, tehat nem impulzus felfele. Csak korrekcio volt. Meg lehet(ne) LeadingDiagonal, de ennek eselye eleg csekely. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20220622v00xryxvw.jpeg . Nagyon gyenge felpatt volt. Egyelore tovabbi esesre kell szamitani. Ujabb aljak jonnek.
Amennyire néztem ez már az a nagyságrend, ami veszélyes OTP-re és amíg kommunisták lesznek hatalmon, addig az állami pénzek is elsősorban oda fognak áramolni. Ez a verseny nem igazán jön be a kormányunknak, ők jobb szeretik a talpnyalókat!
Nem tudok oroszul, így a pravdát nem tudom olvasni. Amennyiben komolyabb elemzéseket akarsz látni az ukrajnai helyzetről, szívesen látlak a fb oldalamon. Szabó József | Facebook
OTP részvényesek ide!