Teljesen beleillik a képbe. A multi különadónál is direkt ezt csinálták, a különadó csak a külföldiekre vonatkozott, de a franchise-ban működő CBA-kra és Coopokra meg nem. Itt is simán lehet, lentebb írtam, hogy hogyan lehet. A különadó adóalapját úgy határozzák meg, hogy a vejkó Gránitbankjára és Lőrinc bankholdingjára ne vonatkozzon, a többit meg gyengítse. További hasonló intézkedés lehet a jelzáloghitelek fix kamaton rögzítése max 5-6%-on.
ha már "Lölö szuperbankjat" emlitetted: en nem tartom kizartnak, hogy annak megagyazasakent a mezöny gyengiteseért direkt szivatnák a többi bankot, OTP-t is . sajnos, kinezhetö belölük (nem ? de)
Hol szállsz be újra látva az eddigi kereskedést? Marad a 10550-es ár? Én 12360-as átlagon vagyok, amit bővítenék az eladott Richterből, de nem akarok megint optimistán venni, mint korábban (hétfőn nem tudtam kiszállni reggel, amit megtettem volna, ha gép közelében vagyok)
én is így voltam vele, de ha lemegy megint 10, esetleg alá kell a pénz visszavenni ... én azt hittem a 11 megfogja de tegnap is kiszedték a talajt a lába alól nem lepne meg a 10.500, vagy 10k, viszont az alá már én se nagyon várom
A Dax -nál egyelőre csak részleges rés töltés volt.Még mindig nyitva maradt 13974-14027 között egy 50 pont körüli szökési rés. Mint láttuk,most is az otp esetében,ezek 70-80% eséllyel betöltésre kerülnek 1-3 hónapon belül.Persze napon belül lehet kereskedni, longokat nyitni a dax határidőben. Március 15-i résről beszélek.
OTP részvényesek ide!