az előző hullámban 13170 volt a max, ma 13180-ig húzták.Nagyon figyeltek a robotok :-) A legmagasabb záró 12810 volt,nos most ez is felette lesz, nem gondolom hogy 30 perc alatt több mint 300 pontot nyomjanak rajta lefele. ZT 12950
igen. Záróban zártam. " zsuzsa37
hétfő, 17:16
Előzmény:
zsuzsa37
Ez be is jött.Amikor 70-80%-ék az esély,azt szeretem.Shortokat nem vittem át holnapra,lezártam záróban. "
Hát, ami látszik az elmúlt két hónapból, hogy Vlagyimir Vlagyimirovics fejébe nem sikerült belelátni. A rubel alapú elszámolásról azt hallottam az Info Rádióban egy szakitól, hogy csak fenyegetőzés, nem tudják megcsinálni. Kereskedelmi bankokon keresztül bonyolódik az üzlet, és nekik csak korlátozott a rubel tartalékuk. Ilyen nagy mennyiségben (hány ország, micsoda mennyiségű olaj, gáz) nem áll rendelkezésre, tehát akkor kénytelenek lesznek az orosz jegybankhoz fordulni. Ha a jegybank is átcseréli a pénzt, nem fog tudni mit kezdeni a sok külföldi valutával. A pénznyomtatás meg ugye maga a halál...
Szerintetek még zárás előtt 1 órával érdemes belevenni, és átvinni holnapra? Ma már volt egy nyitásom és zárásom, de azt hamarabb lezártam kicsivel mint kellett volna, 13000nél. Látva a trendet , meg a jókedvet logikus lépés lenne vagy csak hurraoptimizmus megy éppen?
OTP részvényesek ide!