Azért kihozhatták volna tőzsdenyitás alatt, tegnap a mol közgyűlés eredményét ,miszerint kb. 300 forintos osztalékot terjesztenek elő szavazásra.Ja,hogy tőzsdezárás előtt kb 1 órával"egyesek"már tudták?Miért is csodálkoznék raja!? :-)Elvégre technikailag mutatta a mai irányt az utolsó 30 perc kereskedése ,BÁRKI meglovagolhatta volna a mai gap-es nyitást!Pfujj :-)))
Mi itt nem 300 Ft-okat kerestünk az utóbbi hetekben. Az a 300 meg ott simán le fog esni osztivágáskor. Én előtte valószínűleg el is fogom adni, ami általában nagy eséllyel jó döntés szokott lenni. Te meg ezt itt befejezhetnéd véleményem szerint.
Arra, hogy mit kell venni. Szerintem a mai oszti bejelentésekkel megjött a válasz. És ez túl mutat az osztalék %-os mérzékén, rávilágít a jelenlegi helyzet erőviszonyaira. :)
csak az a baj,hogy a régiek már nincsenek itt!!Tudom,hogy előfordul,némi monológ,persze és vannak emberek akik elitélik,de most ennek van itt az ideje,hát csináljuk,ki jobb belátásában,folyt..köv!
Nem Mer kiállni Orbán Marki Zay Péterrel!! NEM MER KIÁLLNIPERSZE CSAK ARRA,HOGY ELLOPJANAK MINDENT ÉS A KUSZASZEMŰ MAJD MEGMAGYARÁZZA,NAGY AZ INFLÁCIÓ,AZ OTP JÓL MŰKÖDIK!!!
OTP részvényesek ide!