"Rafinál is vezetek számlákat....Kb. arra használtam régen, hogy MÁK+ vettem" . erre meg az allamkincstar = webkincstar a jo (https://webkincstar.allamkincstar.gov.hu/#/login)
Ez egyébként főleg kereskedőknek van, tehát aki hosszabb távra nézelődik, annak inkább a fundához kell nyúlnia, ettől függetlenül én a mai napig elolvasom, hogy mit írnak...
Mivel van pár kezdő kereskedő belinkelem a random capital napi technikai elemzésének a helyét: https://randomcapital.hu/techelemzesek/otp A mai sok újat nem mond, kb amit várhatunk.
Rafinál is vezetek számlákat, azt nyugodtan engedd el ebből a célból szerintem nem releváns szereplő, mert az kb semmit nem tud, de legalább nagyon megkérik a tranzik árát... :) Kb. arra használtam régen, hogy MÁK+ vettem... Valamennyi normális szolgáltatónál, így a RC-nél (ERSTE is) is van realtime adat, erre minimál ráfordítással elő lehet fizetni. (enélkül azért kereskedni nem igazán szerencsés, meg hát nyilván vannak minden féle lehetőségek amit itt a Forumban a kollgék szoktak linkelni, de azokat személy szerint nem tudom mennyire valós idejűek, én azzal nem próbálkoztam) RC amúgy még olyat is tud, hogy 20-as mélységig látod az ajánlati könyvet, mai időkben azért egy 5 de inkább egy 10 mélység nagyon jól tud jönni. A 20-as mélység azt én még máshol nem láttam, de lehet más cég is tudja. Amúgy RC-nek is van demó felülete kukkants rá, hogy mit tud. Legjobb, ha saját szemeddel győződsz meg. Az a legtutibb. :) Amire érdemes szerintem még figyelni, és pozitív egy ilyen választásnál, az a banki háttér az adott kereskedő cégnél. :)
Ez lejött hírben is. A francia titkosszolgálat szerint Putyin csak az időt húzza a tárgyalásokkal, esze ágában sincs megegyezni még. Előbb a céljait el kell érnie. Ahhoz meg idő kell, mert elakadtak.
kezeljétek fenntartással, mert én is csak olvastam, de állítólag az orosz haderőket átszervezés alatt állnak. nem jött be az eredeti haditerv, nem számoltak sok mindennel. viszont pár héten belül indulhat az újabb támadás sajnos :(
OTP részvényesek ide!