Az év végi záróárakkal kapcsolatban: Ellenőriztem 7 évre visszamenőleg az OTP grafikonját, és az év utolsó kereskedési napján - kivétel nélkül - mindig zöld gyertyát találtam. 2 esetben csak kicsi zöld vol, a többinél határozott zöd gyertya volt. Ettől persze lehet, hogy ma máshogy lesz, de azért ez statisztikának minimum elmegy.
-nem én találtam ki:-Jön egy újbóli MOL sapka,nem tőlem eredezhető. Hát igen,nem katalizátor a szerepem. -ugyanott a másik oldalról polítikai kntösben tetszelegnek AZ NEM BAJ. -azért persze nem szóltok. Különben is Én mindég az aktuális kormányt szolgáltam, legyen az bármilyen köntösben,akár a jövőben is ez a dolgom.Amen.
Már egy ideje van pár ajtó tévesztő emberke...:( Fárasztó.
Törölt felhasználó2021. 12. 29. 22:42
Úgy látom, amikor nincs kereskedés, átmegy a fórum politikai fórumba...Pedig arra van külön, és ha azt akarnám olvasni, a sok fölösleges vitát, akkor azt a fórumot nézném...
Kétségkívül az év végi záróár is a segítségünkre van, de nem csak az otinak, MOL-nál én csak holnapra számítottam egy kis mocorgásra, de végül ma húzták fel eléggé kevés forgalommal, egyértelmű hogy csak az év végi záróár miatt. 2380-as és 2580-as longokkal 2530-nál lennék nullában. Erősen gondolkodom, hogy kívágom holnap az egészet, és majd visszaszállok lentebbről, mert hogy az üzemanyag ársapka hosszabbítva lesz az egyértelmű, az olaj ára szintúgy megy fel, úgyhogy kár rövid távon nagyobb emelkedést remélni.
OTP részvényesek ide!