Az biztos, hogy bármikor tud esni az OTP akár 2000 forintot is egy nap alatt, láttuk tavaly is. Ezért nem lehet kijelenteni, hogy mennyi lesz az ára, ezért együtt megyek a mozgással, és van egy saját értékelésem. Viszont nem shortolok, max eladom a pakkomat.
Valamit elárulok mert húznom kell. Chartokat nézni rövid távon nem érdemes mostanában nagyon.Ez lehet hogy változik majd tavasszal, de most még közel sem.Sanyi bácsiban bízni többet ér.
Én bízok benne, nélküle nem lenne ilyen jó és növekvő bank az OTP. Nem chart alapján írtam, hanem ennyit ér legalább szerintem. Chart alapján 16000 lesz az ára ha folytatódik az emelkedő trend. Nehéz szembe menni a sok eladóval. Azért nem csodálkozom hogy eladják, mert kint egy hét alatt többet keresnek, vagy bitcoinnal. Oda megy a pénz szerintem ahol jó hozamot tud elérni.
Azért erős befolyással bír a hetente megjelenő 12000 alá tartó "C" hullám vázlata méghozzá rövid távra prognosztizálva.. Ezek a magasságok , ahol vagyunk még a felkorrekciós szakasz tetejébe sem férnek bele. Ezért kell csínján bánni ezzel.
Amikor hétfőn 12-FEB 13.100-ra lenyomták és 13.050-en és alatta voltak nagyobb pakkok a könyvben te sem vártad volna ezen a héten ezt a felrántást, ha őszinte vagy magaddal nem?...12.800 környéke az ErsteCerti kiütési szintje ésszerű várakozás volt a leöntés, de tévedés ne essen én is felfelé várom ATH szintre 15.550-850 környékére ebben az évben, de előtte azért még illik szépen lenézni.
OTP részvényesek ide!