Köszi! Az eggyel régebbiről váltottam az újra (OCO miatt), igen a legtöbbet a grafikonnal szívok, ha az működne, akkor a day off fagyások nem zavarnának, meg az heti/napi kettő automatikus bezáródás, mikor mennyi tűrhető lenne. A javaslatodat megnézem, mert napi 10-15 alkalommal kell a grafikont bezárni és újranyitni... Kötésnél nem volt problémám.
nekem is win10-van. a RANDINak két változata van ami telepíthető. az egyik az nagyon problémás azt tudom. én a másikat használom! a grafikonrajzoló csak akkor hal be, ha olyan idősíkon nézek olyan részvényt, amit nem bír kirahzolni ballra, visszamenőleg! ha ilyen történik, azt lehet látni abból, hogy darálja a bal felső sarokban a részvényparamétereket, de "N/A"-t írogat ki asszem. ilyenkor általában 5 másidperc áll rendelkezésre eltenni a grafikonrajzolót más idősíkra (sűrűbbre vagy ritkábbra, teljesen részvényfüggő), gyorsan átváltani más részvényre, stb..., VAGY elhúzni egérrel jobbról ballra a grafikont az első gyertya széléig, hogy ne látszódjon az a múlt béli semmi, aminek a megjelenítésével "szenved" az applikáció. ha ezt megteszi az ember 5 másodpercen belül, akkor elkerüli a fagyást! :) (kiteszteltem :D ) valamiért képtelen bizonyos esetekben vizonyos régebbi adatokat behívni és ez taccsra teszi, ám a fent leírtakkal elkerülhető ;) amúgy ezeket a bakikat leszámítva tényleg semmi okunk panaszra. aki ennyi bakit se akar annak meg ott a webes Netboon felület (bár chartingozni nem nagyon tud, de a kereskedés zavartalanul végrehajtható).
Az Ersténél 2x0,15% a napi kereskedés. Náluk 2x0,1%. Úgy tudom a napon túli is ennyi. Nekem tele a hócipőm az Erstével, az árakon kívül rugalmatlanok, ha bármiért telefonálok, lerázósak. Elegem lett belőlük.
Régebben ránéztem én is futólag a részvényes biztosítás részre is - elég sajátosnak tűnt, elég érdekes, vagy én értelmeztem rosszul - egyre több embert csábítanak az alacsony költségeik, bizonyára semmi gond nem volt, nincs velük, segítőkészek, de akik ezelőtt bedőltek valahol, akkor azokat is oda tudták csábítani, nem? Szerintem ásd bele magad a témába és véleményezd!
OTP részvényesek ide!