Én csak magamból indulok ki... mint mindig :D Az otp-ből én is átmentem mol-ba, de már tegnap délután... ott ma reggel kiszálltam, átléptem deltába (kár volt), és most ismét molban vagyok 1855-től... és egyenlőre jó ott... kényelmes, meleg... már csak a popcorn hiányzik :D Lehet, hogy majd estére vagy holnap visszajövök venni otp-t, de egyenlőre nem úgy tűnik... Reggeli hirtelen zuttyba nem vettem bele, pedig néztem, és vártam lentebb... csak nem jött le értem...
Tegnap is biztattál ezzel, köszönöm, egyet is értek veled, ez most tényleg más. Ezért is tartottam meg a pozit tegnap és ma is, pedig ma 11 700 felé le félúton volt ám " megrendülni látszol Ernesztin"
Azon gondolkodom, hogyha az OTP is letörné a 12 ezer eleji békjóját, akkor úgy száguldana, mint a MOL? A MOL 2000 felé kifulladhat (már csak 5-7% addig omg), akkor a vevők meg át is jönnének?
Olyan feelingje van mint tegnap 11970-nel, sokaig topogtunk ott majd pillanatok alatt kirobbant es megvettek 150K db-ot, most is van ra esely, hogy valkinek elgurul a gyogyszere es 12 100 felet leszunk!
Csak az időtáv a kérdés.Na mind1.....Ez a 12000 más mint a májusi.Akkor nagyon gyorsan elengedték lefelé,most viszont foggal-körömmel tartják.Kezdem elhinni a 1300et.
Nyilván sokan örülnének egy lefelé iránynak, előbb utobb lesz is. De kéne valami rossz hír, ettől persze rosszabb: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20201111/a-magyar-szovetsegi-kapitany-is-elkapta-a-fertozest-online-is-lehet-allatkertbe-menni-456928
Ojaj, amikor egy befektető csak egy irányba lát, csak fel vagy csak le. Na mindegy. Én ortodoxként azt gondolom, hogy rollercoaster van, tehát 12K-ról 11K-ig simán visszafog tesztelni. Ezen a szinten is lehet vásárolni, hisz lesz ez majd 13 meg 15 is, csak az időtáv a kérdés.
OTP részvényesek ide!