Mondjuk nem igazán értem őket, oké 1 %-kal rosszabb lett a várakozásoknál a gdp, de -10 %-nál ez már nem nagyon számít, meg az is tudható, hogy júniusban és júliusban havi szinten már nőttek. Inkább a Volkswagen és a Renault lehet a fő ok.
Tudja valaki, mennyi az OTP goodwill-je? Az a tobblet, amit az utolso 3 evben a balkani bankok akvizicioiban, a megvetelekor kifizettek? Olyan 100mrd koruli szamra emlekszem, de nem egeszen mindegy, plane ha a Covid miatt azt muszaj lesz ev vegen leirni.
Köszi, részvények esetén érdemes figyelembe venni az egyes árfolyamszintekhez tartozó forgalmi adatokat, ismersz olyan indikátort amely forgalmi adatból kalkulál? Milyen indikátorokat figyelsz, ezek összhangban vannak az Elliottal?
Inkább devizázom és ott nincs forgalmi adat, ritka szerkezeteknél nézem, egyébként meg nem, ehhez szoktam hozzá, bár tudom fontos adat, de nélküle élek
Törölt felhasználó2020. 07. 30. 10:05
Rafi -6, viszont az erstét nem bántják, fura. (Talán a rafi orosz kitettsége miatt, de nem láttam orosz hírt?)
Látom a honlapodon, érdemes a forgalmat is rátenni az elemzésre, netboon.randomcapital.hu/chart/index szerepel ami elérhető ha be vagy jelentkezve, hasonló chart mint a Randiban.
OTP részvényesek ide!