Nem tudom, én indikátort nézek csak, ott még longot jelez, de a kintieket nem lehet kiszámítani. Annyit tudok, hogy hétvégére max 10 %-ot fogok bent hagyni és ma még adni fogok belőle (1800 darab certim van még, ha ezt bent hagynám ma mind, akkor rossz éjszakám lenne nagyon).
Nem tudom, én indikátort nézek csak, ott még longot jelez, de a kintieket nem lehet kiszámítani. Annyit tudok, hogy hétvégére max 10 %-ot fogok bent hagyni és ma még adni fogok belőle (1800 darab certim van még, ha ezt bent hagynám ma mind, akkor rossz éjszakám lenne nagyon).
Osztom nagyrészt a véleményed, ezért is nem vettem még, de ahogy elnézem a ciklikusságot 8000 alá nem nagyon megy / ment be, lehet ott kellett volna venni egy nagyobb pakkot(?). Csak elkezdtem félni, hogy lemaradok, és ez által kimaradok... :)
Pont erre gondoltam. A mostani amerikai tőzsdeindexekből kiindulva nincs is baj. Vagy a cégek bevétele tényleg csak annyival esik majd, mint ahol most tartanak az indexek? Mikor az első alapkezelő elkezd adni, - hiszen a probléma nincs megoldva, de lassan a vírus elleni szinteken leszünk -, és leesik a többieknek is, hogy lehet, hogy jobb lenne 0 közelében kiszállni, akkor mennyire lesz az ajtó szűk? Igaz a tőzsde a jövőt árazza, de mikor kerülünk ugyanarra a szintre a gazdaságokkal? Év végére? Nem hinném. Előbb utóbb pedig a rv. árfolyamok is a valóságot mutatják. Ezt már az öreg Kosztó papa is megmondta a pórázon sétáltatott kutyájával.
OTP részvényesek ide!